Sağlık Bakanı Koca Kırşehir'i mi İşaret Etti ?

SAĞLIK 08.06.2020 - 23:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Bakanı Koca Kırşehir'i mi İşaret Etti ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın , ''Bir ilimizde ''geçmiş olsun'' ziyareti nedeniyle 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi.'' açıklamasının ardından tüm gözler Kırşehir'e çevrildi.

Mucur'da başlayan salgın ve vaka sayılarındaki artışın ardından herkes Kırşehir'de ki toplam vaka sayısını merak etmeye başladı.Resmi makamlar konu ile ilgili açıklama yapmazken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da çarpıcı bir açıklama geldi.Koca açıklamasında , ''FİLYASYON ÇALIŞMALARINDA, “Geçmiş olsun” ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Yeni iyileşen hasta sayımız, 2.647. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor. '' ifadelerini kullanırken sosyal medyada çok sayıda kullanıcı 190 kişiye virüs bulaşan ilin Kırşehir olduğunu iddia etti.       Bilindiği üzere Mucur'da başlayan koronavirüs salgını ''geçmiş olsun'' ve bayram ziyaretleri neticesinde yayılmıştı.Fahrettin Koca'nın son açıklaması ile birlikte Mucur'da yaşanan bu durum birbirini doğrular nitelikte ancak yine de Kırşehir'de  resmi makamlardan henüz vaka sayısı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın , ''Bir ilimizde ''geçmiş olsun'' ziyareti nedeniyle 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi.'' açıklamasının ardından tüm gözler Kırşehir'e çevrildi.

Mucur'da başlayan salgın ve vaka sayılarındaki artışın ardından herkes Kırşehir'de ki toplam vaka sayısını merak etmeye başladı.Resmi makamlar konu ile ilgili açıklama yapmazken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da çarpıcı bir açıklama geldi.Koca açıklamasında , ''FİLYASYON ÇALIŞMALARINDA, “Geçmiş olsun” ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Yeni iyileşen hasta sayımız, 2.647. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor. '' ifadelerini kullanırken sosyal medyada çok sayıda kullanıcı 190 kişiye virüs bulaşan ilin Kırşehir olduğunu iddia etti.

 

 

 

Bilindiği üzere Mucur'da başlayan koronavirüs salgını ''geçmiş olsun'' ve bayram ziyaretleri neticesinde yayılmıştı.Fahrettin Koca'nın son açıklaması ile birlikte Mucur'da yaşanan bu durum birbirini doğrular nitelikte ancak yine de Kırşehir'de  resmi makamlardan henüz vaka sayısı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.