Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neşet Ertaş'ı, Doktor Mehmet Ali Altın Türküsüyle Andı

SAĞLIK 27.09.2022 - 01:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neşet Ertaş'ı, Doktor Mehmet Ali Altın Türküsüyle Andı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neşet Ertaş'ın vefatının 10. yıldönümünü Doktor Mehmet Ali Altın türküsüyle andı.

Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj yayınlandı.Siyasiler, İş İnsanları, Bilim Adamları, Spor Kulüpleri, Sanatçılar ve Sporcular tarafından atılan mesajlar sonucu Neşet Ertaş, sosyal medyanın 1 numaralı gündem maddesi oldu.   NEŞET ERTAŞ'I DOKTOR MEHMET ALİ ALTIN TÜRKÜSÜYLE ANDI Neşet Ertaş'ın aramızdan ayrılışını ananlar arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vardı.Bakan Koca Neşet Ertaş'ı , Kırşehir'in bir diğer yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Doktor Mehmet Ali Altın için Neşet Ertaş tarafından bestelenen türkü ile andı.Doktor Mehmet Ali Altın türküsünü paylaşan Koca paylaşımında, '' Türkülerimiz hekimlerden az bahsetmemiş. Unutulmaz örneklerden biri, dün ölüm yıl dönümünde andığımız Neşet Ertaş’a ait. Ertaş’ın, konser sırasında geçirdiği felçten sonra kendisini tedavi eden doktoru için bestelediği bu türkü bence hekimin halkın gönlündeki yerini tarif ediyor'' ifadelerini kullandı.   NEŞET ERTAŞ- DOKTOR MEHMET ALİ ALTIN TÜRKÜSÜ   İŞTE O PAYLAŞIM :    
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Neşet Ertaş'ın vefatının 10. yıldönümünü Doktor Mehmet Ali Altın türküsüyle andı.

Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj yayınlandı.Siyasiler, İş İnsanları, Bilim Adamları, Spor Kulüpleri, Sanatçılar ve Sporcular tarafından atılan mesajlar sonucu Neşet Ertaş, sosyal medyanın 1 numaralı gündem maddesi oldu.

 

NEŞET ERTAŞ'I DOKTOR MEHMET ALİ ALTIN TÜRKÜSÜYLE ANDI

Neşet Ertaş'ın aramızdan ayrılışını ananlar arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da vardı.Bakan Koca Neşet Ertaş'ı , Kırşehir'in bir diğer yetiştirdiği önemli değerlerden birisi olan Doktor Mehmet Ali Altın için Neşet Ertaş tarafından bestelenen türkü ile andı.Doktor Mehmet Ali Altın türküsünü paylaşan Koca paylaşımında, '' Türkülerimiz hekimlerden az bahsetmemiş. Unutulmaz örneklerden biri, dün ölüm yıl dönümünde andığımız Neşet Ertaş’a ait. Ertaş’ın, konser sırasında geçirdiği felçten sonra kendisini tedavi eden doktoru için bestelediği bu türkü bence hekimin halkın gönlündeki yerini tarif ediyor'' ifadelerini kullandı.

 

NEŞET ERTAŞ- DOKTOR MEHMET ALİ ALTIN TÜRKÜSÜ

 

İŞTE O PAYLAŞIM :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.