Sadece Öğrencilere Değil Herkese Hizmet Veriyor

EĞİTİM 08.10.2020 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sadece Öğrencilere Değil Herkese Hizmet Veriyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine bağlı olan Sürekli Eğitim Merkezi çok sayıda eğitim rpgramı ve kursları ile sadece öğrencilere değil tüm vatandaşlara hizmet veriyor.

Terme Caddesi Üniversite Kampüsü içerisinde hizmet veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, kuruluş misyon ve vizyonuna uygun olmak üzere başta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  personel ve öğrencilerine ve bunun yanında şehrin ve bölgenin ihtiyaçlarına uygun akademik ve kişisel gelişimi sağlayacak her türlü eğitim faaliyetinin yürütüldüğü bir merkez. Eğitimlerde amaç, yaşam boyu öğrenme perspektifden hareketle vatandaşların, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte özel şirket personellerinin ve KAEÜ personel ve öğrencilerinin hizmet öncesi-süresi-sonrası ihtiyaçlarının onların lehine olacak şekilde karşılanmasını sağlamak.   EĞİTİM KAPISI HERKESE AÇIK   Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde bulunan merkezden herkes faydalanabiliyor. 2012 yılında başlayan kurs programlarının arasında  ; İngilizce, Yüzme, Tenis , Jimnastik, Resim , Kadın Girişimciliği , İlkyardım , Aile Danışmanlığı , Zumba, Diksiyon ve Güzel Konuşma , Çocuklara Yönelik Tiyatro , Solucan Gübresi Üretim Eğitimi , Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi ve Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği gibi programlar yer alıyor.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine bağlı olan Sürekli Eğitim Merkezi çok sayıda eğitim rpgramı ve kursları ile sadece öğrencilere değil tüm vatandaşlara hizmet veriyor.

Terme Caddesi Üniversite Kampüsü içerisinde hizmet veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, kuruluş misyon ve vizyonuna uygun olmak üzere başta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  personel ve öğrencilerine ve bunun yanında şehrin ve bölgenin ihtiyaçlarına uygun akademik ve kişisel gelişimi sağlayacak her türlü eğitim faaliyetinin yürütüldüğü bir merkez.

Eğitimlerde amaç, yaşam boyu öğrenme perspektifden hareketle vatandaşların, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte özel şirket personellerinin ve KAEÜ personel ve öğrencilerinin hizmet öncesi-süresi-sonrası ihtiyaçlarının onların lehine olacak şekilde karşılanmasını sağlamak.

 

EĞİTİM KAPISI HERKESE AÇIK

 

Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde bulunan merkezden herkes faydalanabiliyor. 2012 yılında başlayan kurs programlarının arasında  ; İngilizce, Yüzme, Tenis , Jimnastik, Resim , Kadın Girişimciliği , İlkyardım , Aile Danışmanlığı , Zumba, Diksiyon ve Güzel Konuşma , Çocuklara Yönelik Tiyatro , Solucan Gübresi Üretim Eğitimi , Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi ve Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği gibi programlar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.