Saat 9:05 Geçe Kırşehir'de Hayat Durdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2018 - 09:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Saat 9:05 Geçe Kırşehir'de Hayat Durdu

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde vatandaşlar sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulundu. Ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde Cacabey Meydanında tören düzenlendi.Törende meydanda bulunan Atatürk heykeline çelenk bırakıldı ve saygı duruşunda bulunuldu. Törene İl protokolü, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.Saat 9:05'e gelindiğinde ise çalınan sirenlerle birlikte hayat durdu.Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve protokol konuşmalarına geçildi. 10 KASIM'A ÖZEL KAREOGRAFİ Kaman'da bulunan İbni Sina Meslek Lisesi öğrencileri 10 Kasım'a özel kareografi hazırladı. Yapılan 193∞ koreografisinin ardından İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstiklal Marşı okudu.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde vatandaşlar sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulundu.

Ülkemizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde Cacabey Meydanında tören düzenlendi.Törende meydanda bulunan Atatürk heykeline çelenk bırakıldı ve saygı duruşunda bulunuldu.

Törene İl protokolü, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.Saat 9:05'e gelindiğinde ise çalınan sirenlerle birlikte hayat durdu.Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu ve protokol konuşmalarına geçildi. 10 KASIM'A ÖZEL KAREOGRAFİ Kaman'da bulunan İbni Sina Meslek Lisesi öğrencileri 10 Kasım'a özel kareografi hazırladı.

Yapılan 193∞ koreografisinin ardından İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstiklal Marşı okudu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.