Saat 23:18 Çalışıyorlar Helal Olsun

06.07.2022 - 20:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Saat 23:18 Çalışıyorlar Helal Olsun

Girilmeyen mahalle sokak kalmayacak parolasıyla üst yapı çalışması başlatan Kırşehir Belediyesi, çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürüyor.

  Önceki dönemden devralınan atıl durumdaki asfalt plent tesisini devreye sokan Kırşehir Belediyesi, bu yıl için 100 Milyon TL'lik asfalt ihalesi de yaparak, şehir merkezi ve mahallelerdeki üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırılmış.Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Arif Ekici Caddesi'nde başlatılan çalışmalar gece saatlerine kadar sürdürüldü ve caddenin üst yapı çalışması tamamlandı. SAAT 23:18 ÇALIŞIYORLAR HELAL OLSUN Kırşehir Belediyesi daha sonra Yenice Mahallesi'nde bulunan 183. sokakta devam eden çalışmaların bayram öncesi bitirileceği bildirilirken vatandaşlar gece saatlerine kadar çalışarak yolları bitirmeye çalışan belediye personelini tebrik etti.Gazetemize ulaşan ve video paylaşan mahalle sakini, '' Belediye ekiplerine helal olsun saat 23:18 hizmet ediyorlar calışıyorlar'' ifadelerini kullandı.       KAMU KAYNAKLARINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE HİZMETE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ Kırşehir'in birçok noktasının daha önce ihmal edildiğini ve üst yapı çalışmasının gerekli olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Kamu kaynaklarını en verimli şekilde hizmete dönüştürmek için kılı kırk yarıyoruz.Bu kaynaklarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak emek sarfediyorlar.Biz alt yapı yapılmadan üst yapı yapılmasına karşıyız.İhtiyaç olan noktalarda alt yapı ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarını da bitireceğiz.Kırşehir'i modern bir kent kimliğine kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz '' ifadelerini kullandı.  
Girilmeyen mahalle sokak kalmayacak parolasıyla üst yapı çalışması başlatan Kırşehir Belediyesi, çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürüyor.

 

Önceki dönemden devralınan atıl durumdaki asfalt plent tesisini devreye sokan Kırşehir Belediyesi, bu yıl için 100 Milyon TL'lik asfalt ihalesi de yaparak, şehir merkezi ve mahallelerdeki üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırılmış.Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Arif Ekici Caddesi'nde başlatılan çalışmalar gece saatlerine kadar sürdürüldü ve caddenin üst yapı çalışması tamamlandı.

SAAT 23:18 ÇALIŞIYORLAR HELAL OLSUN

Kırşehir Belediyesi daha sonra Yenice Mahallesi'nde bulunan 183. sokakta devam eden çalışmaların bayram öncesi bitirileceği bildirilirken vatandaşlar gece saatlerine kadar çalışarak yolları bitirmeye çalışan belediye personelini tebrik etti.Gazetemize ulaşan ve video paylaşan mahalle sakini, '' Belediye ekiplerine helal olsun saat 23:18 hizmet ediyorlar calışıyorlar'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAMU KAYNAKLARINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE HİZMETE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

Kırşehir'in birçok noktasının daha önce ihmal edildiğini ve üst yapı çalışmasının gerekli olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Kamu kaynaklarını en verimli şekilde hizmete dönüştürmek için kılı kırk yarıyoruz.Bu kaynaklarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var.Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak emek sarfediyorlar.Biz alt yapı yapılmadan üst yapı yapılmasına karşıyız.İhtiyaç olan noktalarda alt yapı ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra üst yapı çalışmalarını da bitireceğiz.Kırşehir'i modern bir kent kimliğine kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz '' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.