Rıdvan Karabulut Çocuk Gelişimi ve Eğitimi İçin Kanal Açtı

ÇOCUK 09.03.2021 - 09:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Rıdvan Karabulut Çocuk Gelişimi ve Eğitimi İçin Kanal Açtı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Rıdvan Karabulut çocuk gelişimi, eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar konusunda yayın yapacağı kendisine ait youtube kanalı kurdu.

Çocuk Gelişimi , eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar ile ilgili pek çok çalışması bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim üyelerinden Rıdvan Karabulut kendisine ait youtube kanalı kurarak aileleri bu alanla ilgili bilgilendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefliyor.Rıdvan Karabulut konu ile ilgili , '' Değerli arkadaşlar iyi haftasonları dilerim. YouTube kanalımdan zaman zaman çocuk gelişimi,eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar konusunda programlar düzenlemeyi planlamaktayım. YouTube kanalımın linkini aşağıda paylaşacağım. Kanala abone olursanız video yüklenince size mesaj gelecektir. Kanala abonelik linki aşağıdadır.  https://youtube.com/channel/UCgLiVR5GuXAN-pMwAr43Tkw
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Rıdvan Karabulut çocuk gelişimi, eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar konusunda yayın yapacağı kendisine ait youtube kanalı kurdu.

Çocuk Gelişimi , eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar ile ilgili pek çok çalışması bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Öğretim üyelerinden Rıdvan Karabulut kendisine ait youtube kanalı kurarak aileleri bu alanla ilgili bilgilendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefliyor.Rıdvan Karabulut konu ile ilgili , '' Değerli arkadaşlar iyi haftasonları dilerim. YouTube kanalımdan zaman zaman çocuk gelişimi,eğitimi ve üstün yetenekli çocuklar konusunda programlar düzenlemeyi planlamaktayım. YouTube kanalımın linkini aşağıda paylaşacağım. Kanala abone olursanız video yüklenince size mesaj gelecektir. Kanala abonelik linki aşağıdadır.

 https://youtube.com/channel/UCgLiVR5GuXAN-pMwAr43Tkw

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.