Referanduma 4 Gün Kala Kırşehir'de Yoğun Tempo

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2017 - 11:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Referanduma 4 Gün Kala Kırşehir'de Yoğun Tempo

Referanduma 4 gün kala Kırşehir'de , Ak Parti ve CHP çalışmalarını yoğunlaştırdı.   Ak parti Milletvekilleri  Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya referandum çalışmaları kapsamında özellikle ilçe ve köy ziyaretlerinde yoğunlaştı.Şimdiye kadar birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulunan vekiller burada gerek kahvehanelerde gerekse meydanlarda referandum ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenliyor.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise Referandum çalışmalarını şehir merkezinde düzenliyor.Şehir merkezinde esnaflarla kahvaltıda veya yemekte bir araya belen Bahçeci burada referandum çalışmalarının yanında şehir içinde devam eden çalışmalarla ilgili de bilgilendirme yapıyor. YILMAZ ZENGİN KAPI KAPI GEZİYOR. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaptığı halk ziyaretleri ile referandumda neden ‘hayır’ verilmesi gerektiğini anlatıyor. Kırşehir merkezde Kadın Kolları ve Merkez İlçe teşkilatı ile birlikte halk ziyaretleri yaparak hayır broşürü dağıtan İl Başkanı Yılmaz Zengin, yapılacak referandumun normal bir seçim olmadığını anlatmak için sokaklarda geziyor ve halka niçin ‘evet ve hayır’ denilmesi gerektiğini anlattıklarını söyledi. İl Başkanı Zengin, “Referandum süreci için çalışmalarımız son günlere girdi. Bizler elimizde olan imkanlarla daha çok insana ulaşıp neden hayır denilmesi gerekliliğini broşürle de anlatmaya çalışıyoruz. Yapılacak referandumun bir seçim çalışması olmadığının bilincine halkı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan ülkenin değerlerinin korunması ve halkın değerlerine sahip çıkabilmesidir.”dedi. Referandum çalışmaları halk ziyaretleri ve toplantılarla devam ediyor.
Referanduma 4 gün kala Kırşehir'de , Ak Parti ve CHP çalışmalarını yoğunlaştırdı.

  Ak parti Milletvekilleri  Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya referandum çalışmaları kapsamında özellikle ilçe ve köy ziyaretlerinde yoğunlaştı.Şimdiye kadar birçok ilçe ve köy ziyaretlerinde bulunan vekiller burada gerek kahvehanelerde gerekse meydanlarda referandum ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenliyor.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise Referandum çalışmalarını şehir merkezinde düzenliyor.Şehir merkezinde esnaflarla kahvaltıda veya yemekte bir araya belen Bahçeci burada referandum çalışmalarının yanında şehir içinde devam eden çalışmalarla ilgili de bilgilendirme yapıyor.

YILMAZ ZENGİN KAPI KAPI GEZİYOR. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaptığı halk ziyaretleri ile referandumda neden ‘hayır’ verilmesi gerektiğini anlatıyor.

Kırşehir merkezde Kadın Kolları ve Merkez İlçe teşkilatı ile birlikte halk ziyaretleri yaparak hayır broşürü dağıtan İl Başkanı Yılmaz Zengin, yapılacak referandumun normal bir seçim olmadığını anlatmak için sokaklarda geziyor ve halka niçin ‘evet ve hayır’ denilmesi gerektiğini anlattıklarını söyledi. İl Başkanı Zengin, “Referandum süreci için çalışmalarımız son günlere girdi. Bizler elimizde olan imkanlarla daha çok insana ulaşıp neden hayır denilmesi gerekliliğini broşürle de anlatmaya çalışıyoruz. Yapılacak referandumun bir seçim çalışması olmadığının bilincine halkı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan ülkenin değerlerinin korunması ve halkın değerlerine sahip çıkabilmesidir.”dedi. Referandum çalışmaları halk ziyaretleri ve toplantılarla devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.