Rasim Arazay, Teyzelere Dağıttığı Yardım Kolileri İle Poz Verdi

GÜNDEM 19.04.2022 - 13:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Rasim Arazay, Teyzelere Dağıttığı Yardım Kolileri İle Poz Verdi

Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay bu kez de yaptığı Ramazan yardımı paylaşımı ile büyük tepki aldı.

Özbağ'daki DSİ'ye Kılıçözü Deresi arazisi üzerinde ''Millet Bahçesi'' adıyla gerçekleştirdiği çalışma ile bölge halkının ve ziyaretçilerin tepkisini çeken Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, yaptığı paylaşımlarla yine gündemde.Ramazan yardımı gerçekleştiren Rasim Arazay, Özbağlı teyzelere dağıttığı ve üzerine de bir koli yumurta yerleştirdiği yardımlarla poz verince eleştirilerin odağındaki isim oldu.Yaptığı paylaşım çevresi tarafından destek görürken çok sayıda vatandaş durumu tepki gösterdi.     İŞTE SOSYAL MEDYADA ARAZAY'A GÖSTERİLEN O TEPKİLER :    - Poz vermek için yardım yapmış - Hepsinde yumurtaları çıkarmak kimin fikriydi acaba ? - Başkan fenomen dokunmayın millet bahçesi yaptı turist yoğunluğu yaşanacak. - Rencide edici - Gösterişe ne gerek vardı ? - Bu çok yanlış iyiliğin reklamı olmaz. - Hiç yardım etme ondan iyi, ayıp yazık yani - Birde arabayla giderken çay atsaydı tam olurdu bence - Gizli kalmalıydı, bir elinin verdiğini diger elin görmeyecek. reklam amaçlı bir paylaşım. - Bu devirde malesef ibadetinde yardımın da icraatında sosyal medyada olanı makbul yoksa kabul olmuyor. - İbadetin ve iyiliğin gizlisi makbuldür. Bir iyilik yapıyorsan gizli kalmalı. - Hiç güzel bir görüntü değil gösteriş. O yaşlı güzel teyzeleri rencide ediyor. - Tabi ki bir elin verdiğini diğer el görmemeli ama günümüzde yardımlar yapılırken resimler çekiliyor böyle sosyal medyada reklam ediliyor. Yardım mı yapıyorlar yoksa insanları rencide mi ediyorlar bilinmiyor. - Bu siyasette her zaman oluyor. Varmı siyasilerden göstermeden veren. Siyasetin amacı yaptıklarını öne çıkararak oy artırmak. Ama şahsi yardımını gizli yapması gerek diye düşünüyorum. - Dinimizce yapılan hayır ve hasanatlar gizli olur sağ elin verdiğini sol el görmez bir tek Allah bilmeli - Adamın yapısında var gösterişi seviyor. - Görmemişin oğlu olmuş çekmiş kulağını koparmış, ne hale geldik, acaba diğer seçimde de aday gösterirler mi diye neler yapıyorlar, olan gariban halka oluyor. - Tamamen gösteriş bizim dinimizde böyle gösteriş olmaz yazıkk hangi parti olduğunun önemi yok insan olabilmek çok önemli - Yardım yapmamış gösteriş yapmış yazıklar olsun. Atalarımız derdiki bir elin görsün diğer elin görmesin derdi çünkü yardım ettiğin kişi utanmasın boynunu bükerek almasın… - İbadetin gizlisi devri bitti, devir o devir değil o eskidendi çünkü herkes birbirine yardım ederdi şimdi milletin gözüne sokuluyor.  - Çok büyük yanlış ! insanları ifşa etmek çok aciz bı durumç - Şu mübarek ayda böyle yardımı bari gösterişle yapmasaydın, elin bos gidip de yanınızdayım diyerek manevi destek verseydin o daha makbule geçerdi.Resmen şov yapmışsın, bir elin verdigini diğeri görmüyecekti . Şu siyasetinizi ramazan ayında bari yapmayın.
Yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay bu kez de yaptığı Ramazan yardımı paylaşımı ile büyük tepki aldı.

Özbağ'daki DSİ'ye Kılıçözü Deresi arazisi üzerinde ''Millet Bahçesi'' adıyla gerçekleştirdiği çalışma ile bölge halkının ve ziyaretçilerin tepkisini çeken Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, yaptığı paylaşımlarla yine gündemde.Ramazan yardımı gerçekleştiren Rasim Arazay, Özbağlı teyzelere dağıttığı ve üzerine de bir koli yumurta yerleştirdiği yardımlarla poz verince eleştirilerin odağındaki isim oldu.Yaptığı paylaşım çevresi tarafından destek görürken çok sayıda vatandaş durumu tepki gösterdi.

 

 

İŞTE SOSYAL MEDYADA ARAZAY'A GÖSTERİLEN O TEPKİLER : 

 

- Poz vermek için yardım yapmış

- Hepsinde yumurtaları çıkarmak kimin fikriydi acaba ?

- Başkan fenomen dokunmayın millet bahçesi yaptı turist yoğunluğu yaşanacak.

- Rencide edici

- Gösterişe ne gerek vardı ?

- Bu çok yanlış iyiliğin reklamı olmaz.

- Hiç yardım etme ondan iyi, ayıp yazık yani

- Birde arabayla giderken çay atsaydı tam olurdu bence

- Gizli kalmalıydı, bir elinin verdiğini diger elin görmeyecek. reklam amaçlı bir paylaşım.

Bu devirde malesef ibadetinde yardımın da icraatında sosyal medyada olanı makbul yoksa kabul olmuyor.

- İbadetin ve iyiliğin gizlisi makbuldür. Bir iyilik yapıyorsan gizli kalmalı.

- Hiç güzel bir görüntü değil gösteriş. O yaşlı güzel teyzeleri rencide ediyor.

- Tabi ki bir elin verdiğini diğer el görmemeli ama günümüzde yardımlar yapılırken resimler çekiliyor böyle sosyal medyada reklam ediliyor. Yardım mı yapıyorlar yoksa insanları rencide mi ediyorlar bilinmiyor.

- Bu siyasette her zaman oluyor. Varmı siyasilerden göstermeden veren. Siyasetin amacı yaptıklarını öne çıkararak oy artırmak. Ama şahsi yardımını gizli yapması gerek diye düşünüyorum.

- Dinimizce yapılan hayır ve hasanatlar gizli olur sağ elin verdiğini sol el görmez bir tek Allah bilmeli

- Adamın yapısında var gösterişi seviyor.

- Görmemişin oğlu olmuş çekmiş kulağını koparmış, ne hale geldik, acaba diğer seçimde de aday gösterirler mi diye neler yapıyorlar, olan gariban halka oluyor.

Tamamen gösteriş bizim dinimizde böyle gösteriş olmaz yazıkk hangi parti olduğunun önemi yok insan olabilmek çok önemli

Yardım yapmamış gösteriş yapmış yazıklar olsun. Atalarımız derdiki bir elin görsün diğer elin görmesin derdi çünkü yardım ettiğin kişi utanmasın boynunu bükerek almasın…

İbadetin gizlisi devri bitti, devir o devir değil o eskidendi çünkü herkes birbirine yardım ederdi şimdi milletin gözüne sokuluyor. 

Çok büyük yanlış ! insanları ifşa etmek çok aciz bı durumç

- Şu mübarek ayda böyle yardımı bari gösterişle yapmasaydın, elin bos gidip de yanınızdayım diyerek manevi destek verseydin o daha makbule geçerdi.Resmen şov yapmışsın, bir elin verdigini diğeri görmüyecekti . Şu siyasetinizi ramazan ayında bari yapmayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.