Protokol aşure dağıtırken ’o’ birasını yudumladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2016 - 15:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Protokol aşure dağıtırken ’o’ birasını yudumladı

İl Özel İdare ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği programda camii avlusunda aşure dağıtılırken bir vatandaşın bira içmesine cemaat tepki gösterdi.   Cuma Namazı çıkışında Hoca Ahmet Yesevi Camii avlusunda aşure dağıtılırken, bir vatandaşın camiye on metre mesafedeki ikametinin balkonunda bira içmesi tepkiye neden oldu. Namaz çıkışı aşure dağıtımına Vali Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş ve dernek üyeleri ile çok sayıda camii cemaati katılım gösterdi. Vali Şentürk’ün aşure dağıttığı sırada caminin karşısında bir vatandaş ikametinde cemaate karşı bira içti. Bira içen vatandaşa tepki cemaatten olurken vatandaş tepki üzerine birasını alarak balkondan ayrıldı. Aşure dağıtımı esnasında Vali Necati Şentürk, yanına gelen mülteci çocukların sattıkları peçetelerin de tamamını satın aldı.
İl Özel İdare ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize ettiği programda camii avlusunda aşure dağıtılırken bir vatandaşın bira içmesine cemaat tepki gösterdi.

 

Cuma Namazı çıkışında Hoca Ahmet Yesevi Camii avlusunda aşure dağıtılırken, bir vatandaşın camiye on metre mesafedeki ikametinin balkonunda bira içmesi tepkiye neden oldu. Namaz çıkışı aşure dağıtımına Vali Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş ve dernek üyeleri ile çok sayıda camii cemaati katılım gösterdi.

Vali Şentürk’ün aşure dağıttığı sırada caminin karşısında bir vatandaş ikametinde cemaate karşı bira içti. Bira içen vatandaşa tepki cemaatten olurken vatandaş tepki üzerine birasını alarak balkondan ayrıldı. Aşure dağıtımı esnasında Vali Necati Şentürk, yanına gelen mülteci çocukların sattıkları peçetelerin de tamamını satın aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.