Pompalı Tüfekle Arkadaşını Vurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 09:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pompalı Tüfekle Arkadaşını Vurdu

Kırşehir'de arkadaşı ile tartışan bir kişi pompalı tüfekle ayağından yaralandı. Alınan bilgiye göre, Güneykent yolu üzerinde otomobilde arkadaşı ile tartışan M.U.D., ayağından pompalı tüfekle yaralanarak tedavi altına alındı. Polisin alınan ihbar sonrası yaptığı takip sonrası M.U.D.’yi ayağından vurduğu ileri sürülen Ö.Ö. kısa sürede yakalandı. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralı M.U.D.’nin Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.
Kırşehir'de arkadaşı ile tartışan bir kişi pompalı tüfekle ayağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Güneykent yolu üzerinde otomobilde arkadaşı ile tartışan M.U.D., ayağından pompalı tüfekle yaralanarak tedavi altına alındı. Polisin alınan ihbar sonrası yaptığı takip sonrası M.U.D.’yi ayağından vurduğu ileri sürülen Ö.Ö. kısa sürede yakalandı. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralı M.U.D.’nin Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.