Pompalı İle Alacaklı Olduğu Kuyumcuyu Bastı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2017 - 17:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pompalı İle Alacaklı Olduğu Kuyumcuyu Bastı

Kırşehir'de, alacağını tahsil etmek isteyen ve sinir krizleri geçiren bir kişi, pompalı tüfekle bastığı kuyumcuya kendini kilitledi. Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in Anıt Meydan'da bulunan kuyumcu Mustafa S.'den alacağı olduğu ileri sürülen İlyas Ç.'nin elinde pompalı tüfekle birlikte dükkana girdiği öğrenildi. Sinir krizleri geçiren ve dükkana zarar veren İ.Ç., kendini kuyumcu dükkanına kilitledi. Çevredeki esnafların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kuyumcu dükkanının etrafında güvenlik önlemi alarak İlyas Ç. ile görüşmeye çalıştı. Yapılan görüşmeler sonrasında ikna olan İlyas Ç., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili olarak incelemenin başlatıldığını bildirdi.  
Kırşehir'de, alacağını tahsil etmek isteyen ve sinir krizleri geçiren bir kişi, pompalı tüfekle bastığı kuyumcuya kendini kilitledi.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in Anıt Meydan'da bulunan kuyumcu Mustafa S.'den alacağı olduğu ileri sürülen İlyas Ç.'nin elinde pompalı tüfekle birlikte dükkana girdiği öğrenildi. Sinir krizleri geçiren ve dükkana zarar veren İ.Ç., kendini kuyumcu dükkanına kilitledi. Çevredeki esnafların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kuyumcu dükkanının etrafında güvenlik önlemi alarak İlyas Ç. ile görüşmeye çalıştı. Yapılan görüşmeler sonrasında ikna olan İlyas Ç., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili olarak incelemenin başlatıldığını bildirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.