Polis Memuru Aslı Yılmaz Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNDEM 23.01.2023 - 19:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Polis Memuru Aslı Yılmaz Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Özel harekat polisi olan eşi tarafından Kırşehir'de, sokak ortasında katledilen Polis Memuru Aslı Yılmaz, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kırşehir'deki otopsi işlemlerinin ardından memleketi Malatya'ya gönderilen Polis Memuru Aslı Yılmaz'ın cenazesi, burada Malatya Şehir Mezarlığı'na götürüldü.1 çocuk annesi Aslı Yılmaz için düzenlenen cenaze namazına ise sevenleri ve Malatya protokolü katıldı.     Koca kurbanı olan polis memuru Aslı Yılmaz'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi polis mangası eşliğinde cenaze namazına getirilirken, törene Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın, Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ile kurum amirleri ve yakınları katıldı.     Annesini uzun süre önce kaybeden polis memuru Yılmaz'ın babası Cafer Çitil ile kardeşleri cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından Aslı Yılmaz'ın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.     OLAY NASIL OLDU ? 22 Ocak 2023 tarihinde Kırşehir'de meydana gelen olayda Antalya'da görevli özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33), boşanmak üzere olduğu eşi meslektaşı Aslı Yılmaz ile konuşmak için Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan bir kafede buluştu. İddiaya göre, çift arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin Emre Yılmaz yanında bulunan tabancasıyla eşi Aslı Yılmaz'a kurşun yağdırdı ve daha sonra aynı tabanca ile intihar girişiminde bulundu.
Özel harekat polisi olan eşi tarafından Kırşehir'de, sokak ortasında katledilen Polis Memuru Aslı Yılmaz, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Kırşehir'deki otopsi işlemlerinin ardından memleketi Malatya'ya gönderilen Polis Memuru Aslı Yılmaz'ın cenazesi, burada Malatya Şehir Mezarlığı'na götürüldü.1 çocuk annesi Aslı Yılmaz için düzenlenen cenaze namazına ise sevenleri ve Malatya protokolü katıldı.

 

 

Koca kurbanı olan polis memuru Aslı Yılmaz'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi polis mangası eşliğinde cenaze namazına getirilirken, törene Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Alay Komutanı Ercan Altın, Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ile kurum amirleri ve yakınları katıldı.

 

 

Annesini uzun süre önce kaybeden polis memuru Yılmaz'ın babası Cafer Çitil ile kardeşleri cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından Aslı Yılmaz'ın cenazesi, Malatya Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.

 

 

OLAY NASIL OLDU ?

22 Ocak 2023 tarihinde Kırşehir'de meydana gelen olayda Antalya'da görevli özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33), boşanmak üzere olduğu eşi meslektaşı Aslı Yılmaz ile konuşmak için Ahi Evran Mahallesi'nde bulunan bir kafede buluştu. İddiaya göre, çift arasında çıkan tartışma büyüyünce Hüseyin Emre Yılmaz yanında bulunan tabancasıyla eşi Aslı Yılmaz'a kurşun yağdırdı ve daha sonra aynı tabanca ile intihar girişiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.