Polis, arabuluculuk yaparak intihar etmek isteyen kişiyi çatıdan aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2016 - 11:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Polis, arabuluculuk yaparak intihar etmek isteyen kişiyi çatıdan aldı

Trafik kontrolü esnasında polislerden kaçan kişiyi Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı arabuluculukla intihar etmek isterken çatıdan aldı. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde Ankara-Kayseri karayolu üzerinde polislerin dur ihtarına uymayarak kaçan Ö.F.K. Ankara Caddesi üzerinde bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ö.F.K.’nın trafik ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde aracının muayenesi olmadığı ve alkollü olduğu gerekçesi ile kaçtığı arabasını kurtarmak için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polislerden kaçan Ö.F.K. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı arabuluculuk ile intihardan vazgeçirtilirken olay yerine ambülans, itfaiye, AFAD, ekipleri sevk edildi. Polisin ikna ettiği Ö.F.K. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken hakkında işlem başlatıldı.
Trafik kontrolü esnasında polislerden kaçan kişiyi Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı arabuluculukla intihar etmek isterken çatıdan aldı. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde Ankara-Kayseri karayolu üzerinde polislerin dur ihtarına uymayarak kaçan Ö.F.K. Ankara Caddesi üzerinde bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Ö.F.K.’nın trafik ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde aracının muayenesi olmadığı ve alkollü olduğu gerekçesi ile kaçtığı arabasını kurtarmak için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polislerden kaçan Ö.F.K. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı arabuluculuk ile intihardan vazgeçirtilirken olay yerine ambülans, itfaiye, AFAD, ekipleri sevk edildi. Polisin ikna ettiği Ö.F.K. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken hakkında işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.