PKK, Propagandası Yapan Şahıslar Serbest !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2016 - 10:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

PKK, Propagandası Yapan Şahıslar Serbest !

Kırşehir'in Mucur ilçesinde jandarmanın yaptığı yol uygulamasında PKK terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yol uygulaması yapan jandarma komutanlığı ekipleri, doğu plakalı bir otomobili durdurdu. Otomobilde uyuşturucu köpekleri ile yapılan aramada uyuşturucu madde tespit edilirken, örgüt propagandası yaptığı ileri sürülen Hasan Ö. ve Emrullah Ö. gözaltına alındı. Zanlıların jandarma komutanlığındaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Kırşehir'in Mucur ilçesinde jandarmanın yaptığı yol uygulamasında PKK terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yol uygulaması yapan jandarma komutanlığı ekipleri, doğu plakalı bir otomobili durdurdu. Otomobilde uyuşturucu köpekleri ile yapılan aramada uyuşturucu madde tespit edilirken, örgüt propagandası yaptığı ileri sürülen Hasan Ö. ve Emrullah Ö. gözaltına alındı. Zanlıların jandarma komutanlığındaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.