PKK’lı Öğrenciye Hapis Cezası !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

PKK’lı Öğrenciye Hapis Cezası !

Kırşehir'de terör örgütü PKK üyesi olmak ve terör örgütü propagandası yapmak suçlarından geçen yıl mahkemeye çıkarılan Ahi Evran Üniversitesi öğrencisi S.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) son sınıf öğrencisi S.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından 4 yıl 2 ay cezaya mahkum edildi. S.Ö., geçen yıl hakkında başlatılan incelemeler sonrası TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmış ikametinde gözaltına alındıktan sonra terör örgütü üyeliği suçundan gözaltına alınmıştı.
Kırşehir'de terör örgütü PKK üyesi olmak ve terör örgütü propagandası yapmak suçlarından geçen yıl mahkemeye çıkarılan Ahi Evran Üniversitesi öğrencisi S.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) son sınıf öğrencisi S.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından 4 yıl 2 ay cezaya mahkum edildi. S.Ö., geçen yıl hakkında başlatılan incelemeler sonrası TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmış ikametinde gözaltına alındıktan sonra terör örgütü üyeliği suçundan gözaltına alınmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.