PKK , Kaçırdığı Öğretmeni Şehit Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 00:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

PKK , Kaçırdığı Öğretmeni Şehit Etti

Hain terör örgütü PKK, 5 gün önce kaçırdığı Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı Şehit Etti. Hain terör örgütü kalleşliğine bir yenisini daha ekledi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen internet siteleri PKK'lı teröristler tarafından 5 gün önce kaçırılan ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğini duyurdu. MEMLEKETİNE GİDİYORDU Şanlıurfa Siverek'te öğrencileri tarafından da çok sevilen öğretmenin aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş önce aracı taranmış ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. Olay, şehit öğretmenimizin Gümüşhane'ye hareket ettikten kısa bir süre sonra Erzincan-Tunceli yolu üzerinde gerçekleşmişti. ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİNİN YOLUNU GÖZLÜYORDU Şehit öğretmenizin öğrencileri kaçırılma haberinin ardından büyük üzüntü yaşarken bir an önce öğretmenlerinin geri dönmesini bekliyordu. AYBÜKE ÖĞRETMENİ DE ŞEHİT ETMİŞLERDİ Hain terör örgütü PKK 9 Haziran günü bombalı araçla geldikleri Batman'ın Kozluk ilçesinde AKP Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına Kalaşnikoflu saldırı düzenledi. Bombalı saldırı sonrası yaşanan çatışmada olay yerinde bulunan Aybüke öğretmen de başından vurularak şehit olmuştu.
Hain terör örgütü PKK, 5 gün önce kaçırdığı Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı Şehit Etti.

Hain terör örgütü kalleşliğine bir yenisini daha ekledi. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen internet siteleri PKK'lı teröristler tarafından 5 gün önce kaçırılan ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiğini duyurdu. MEMLEKETİNE GİDİYORDU Şanlıurfa Siverek'te öğrencileri tarafından da çok sevilen öğretmenin aracının önü PKK'lı teröristler tarafından kesilmiş önce aracı taranmış ardından da genç öğretmen kaçırılmıştı. Olay, şehit öğretmenimizin Gümüşhane'ye hareket ettikten kısa bir süre sonra Erzincan-Tunceli yolu üzerinde gerçekleşmişti. ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİNİN YOLUNU GÖZLÜYORDU Şehit öğretmenizin öğrencileri kaçırılma haberinin ardından büyük üzüntü yaşarken bir an önce öğretmenlerinin geri dönmesini bekliyordu. AYBÜKE ÖĞRETMENİ DE ŞEHİT ETMİŞLERDİ

Hain terör örgütü PKK 9 Haziran günü bombalı araçla geldikleri Batman'ın Kozluk ilçesinde AKP Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına Kalaşnikoflu saldırı düzenledi. Bombalı saldırı sonrası yaşanan çatışmada olay yerinde bulunan Aybüke öğretmen de başından vurularak şehit olmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.