Pilot Uygulamada Kırşehir 1. Oldu

SAĞLIK 23.11.2022 - 21:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pilot Uygulamada Kırşehir 1. Oldu

Aile diş hekimliği uygulaması kapsamında Eskişehir ve Karabük ile birlikte pilot il seçilen Kırşehir, bu alanda birincilik ve ikincilik elde etti.

Diş çürüğü ile mücadele kapsamında aile diş hekimliği uygulamasının başlatıldığı 3 il arasında bulunan Kırşehir, uygulama başladığı süreçten itibaren en çok hasta muayenesi yapan il oldu.Kırşehir, bu alandaki başarısı ile uygulamada 1.’lik ve 2. ‘lik ödülü aldu.   Türkiyede 1.’lik ödülünü Dt. Sinem Erdi ve 2.’lik ödülünü Dt. Gözde Çolak’a Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Aydın tarafından takdim edildi.      Ödül törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin ve diş hekimleri katıldı.      İl Sağlık Müdürü Değirmencioğlu,  gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı pilot aile diş hekimliğinde görev alan diş hekimlerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. 
Aile diş hekimliği uygulaması kapsamında Eskişehir ve Karabük ile birlikte pilot il seçilen Kırşehir, bu alanda birincilik ve ikincilik elde etti.

Diş çürüğü ile mücadele kapsamında aile diş hekimliği uygulamasının başlatıldığı 3 il arasında bulunan Kırşehir, uygulama başladığı süreçten itibaren en çok hasta muayenesi yapan il oldu.Kırşehir, bu alandaki başarısı ile uygulamada 1.’lik ve 2. ‘lik ödülü aldu.

 

Türkiyede 1.’lik ödülünü Dt. Sinem Erdi ve 2.’lik ödülünü Dt. Gözde Çolak’a Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Aydın tarafından takdim edildi. 

 

 

Ödül törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin ve diş hekimleri katıldı. 

 

 

İl Sağlık Müdürü Değirmencioğlu,  gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı pilot aile diş hekimliğinde görev alan diş hekimlerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.