Petrol, Dolar Düştü, Akaryakıt Hala Düşmedi

EKONOMİ 27.06.2022 - 22:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petrol, Dolar Düştü, Akaryakıt Hala Düşmedi

Önce brent petrolde daha sonra ise dolarda meydana gelen düşüşe rağmen akaryakıt fiyatlarında herhangi bir indirime gidilmemesi vatandaşın tepkisini çekiyor.

Brent petrol fiyatlarının 125 dolara çıkması ve doların Türk Lirası karşısında değer kazanarak 17,5 TL'ye yaklaşması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına zam yapılmış ve motorinin litresi 30 TL'yi aşmıştı.Benzinin litre fiyatı ise 27-27,5 TL aralığında satışa sunulmaya başlanmıştı.   BRENT PETROL VE DOLAR DÜŞTÜ Akaryakıt fiyatlarına yapılan peş peşe zamların ardından brent petrol fiyatları 106 dolara kadar geriledi.Şu an ise brent petrol fiyatı 110 dolar seviyesinde seyrediyor.Daha sonra ticari kredilerde yapılan düzenleme ile birlikte dolar da TL karşısında oldukça değer kaybetti ve 16 TL seviyesine kadar geriledi.Şu anda ise dolar 16,5 TL seviyesinde seyrediyor.   AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞMEDİ Brent petroldeki gerileme ve doların TL karşısında değer kaybetmesine rağmen akaryakıta yapılan zamların ardından herhangi bir indirime gidilmemesi vatandaşların tepkisini çekiyor.
Önce brent petrolde daha sonra ise dolarda meydana gelen düşüşe rağmen akaryakıt fiyatlarında herhangi bir indirime gidilmemesi vatandaşın tepkisini çekiyor.

Brent petrol fiyatlarının 125 dolara çıkması ve doların Türk Lirası karşısında değer kazanarak 17,5 TL'ye yaklaşması ile birlikte akaryakıt fiyatlarına zam yapılmış ve motorinin litresi 30 TL'yi aşmıştı.Benzinin litre fiyatı ise 27-27,5 TL aralığında satışa sunulmaya başlanmıştı.

 

BRENT PETROL VE DOLAR DÜŞTÜ

Akaryakıt fiyatlarına yapılan peş peşe zamların ardından brent petrol fiyatları 106 dolara kadar geriledi.Şu an ise brent petrol fiyatı 110 dolar seviyesinde seyrediyor.Daha sonra ticari kredilerde yapılan düzenleme ile birlikte dolar da TL karşısında oldukça değer kaybetti ve 16 TL seviyesine kadar geriledi.Şu anda ise dolar 16,5 TL seviyesinde seyrediyor.

 

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞMEDİ

Brent petroldeki gerileme ve doların TL karşısında değer kaybetmesine rağmen akaryakıta yapılan zamların ardından herhangi bir indirime gidilmemesi vatandaşların tepkisini çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.