Petlas'ta İşçiler Kazandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2019 - 23:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas'ta İşçiler Kazandı

Sendikalı oldukları gerekçesiyle Petlas'tan atılan işçilerin 14 günlük direnişi zaferle sonuçlandı.Petlas işçileri koşulsuz olarak tekrar almayı kabul etti. DİSK'e bağlı Nakliyat-İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle Petlas yönetimi tarafından işten çıkarılan işçi sayısı 67'yi bulmuştu.14 gün önce Petlas önünde başlatılan direniş eylemi sonunda Kırşehir Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz,Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu,Örgütlenme Daire Başkanımız Erdal Kopal ve Petlas Yöneticileri ile yapılan görüşme sonucu atılan işçiler koşulsuz tekrar işbaşı yapacak. DİRENİŞTE GEÇEN SÜRENİN ÜCRETLERİNİ DE ALACAKLAR Nakliyat-İş Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu konuyla ilgili ; ''İşçiler atılmadan önceki birimlerinde ve tüm hakları ile yarın işbaşı yapacak Ayrıca direnişte geçen sürenin de ücretleri işçilere ödenecek.Petlas işçilerin sendikal haklarına saygılı olacağını kabul etti. Yaşasın PETLAS direnişi ve zaferimiz.'' açıklamasında bulundu.

Sendikalı oldukları gerekçesiyle Petlas'tan atılan işçilerin 14 günlük direnişi zaferle sonuçlandı.Petlas işçileri koşulsuz olarak tekrar almayı kabul etti.

DİSK'e bağlı Nakliyat-İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle Petlas yönetimi tarafından işten çıkarılan işçi sayısı 67'yi bulmuştu.14 gün önce Petlas önünde başlatılan direniş eylemi sonunda Kırşehir Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz,Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu,Örgütlenme Daire Başkanımız Erdal Kopal ve Petlas Yöneticileri ile yapılan görüşme sonucu atılan işçiler koşulsuz tekrar işbaşı yapacak.

DİRENİŞTE GEÇEN SÜRENİN ÜCRETLERİNİ DE ALACAKLAR

Nakliyat-İş Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu konuyla ilgili ; ''İşçiler atılmadan önceki birimlerinde ve tüm hakları ile yarın işbaşı yapacak Ayrıca direnişte geçen sürenin de ücretleri işçilere ödenecek.Petlas işçilerin sendikal haklarına saygılı olacağını kabul etti. Yaşasın PETLAS direnişi ve zaferimiz.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.