Petlas'ta Çalıştığı Sırada Kalp Krizi Geçiren Gençten Acı Haber

YAŞAM 22.03.2022 - 23:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas'ta Çalıştığı Sırada Kalp Krizi Geçiren Gençten Acı Haber

Petlas çalışanı genç çalıştığı sırada kalp krizi geçirerek vefat etti.

Alınan bilgiye göre Petlas çalışanı olan 29 yaşındaki Fatih Yaşar Kandemir, fabrikada çalıştığı sırada fenalaşarak yere yığıldı.Çevredekilerin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Fatih Yaşar Kandemir'in acı haberi yakınları ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.
Petlas çalışanı genç çalıştığı sırada kalp krizi geçirerek vefat etti.

Alınan bilgiye göre Petlas çalışanı olan 29 yaşındaki Fatih Yaşar Kandemir, fabrikada çalıştığı sırada fenalaşarak yere yığıldı.Çevredekilerin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Fatih Yaşar Kandemir'in acı haberi yakınları ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.