Petlas'ta 2 İşçide Koronavirüs Tespit Edildi

GÜNDEM 20.05.2020 - 15:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas'ta 2 İşçide Koronavirüs Tespit Edildi

Kırşehir'de yaklaşık 4 bin kişinin çalıştığı Petlas'ta 2 işçide koronavirüs tespit edildi.

Özellikle son günlerde sosyal medya üzerinden Petlas'ta Covid-19 tespit edildiğine dair çok sayıda iddiada bulunuluyor.Çok sayıda hesaptan fabrikada 4 ya da 5 pozitif vaka olduğu paylaşımları yapılıyor.Peki bu iddialar doğru mu ?   2 İŞÇİDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ   Petlas'ta çalışan 2 işçi solunum güçlüğü, öksürük ve yüksek ateş şikayetleriyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.İşçilere yapılan testler pozitif çıkınca her ikisi de tedavi altına alındı.İşçilerin çevresi ve yakınları da teste tabi tutuldu.   ''HENÜZ CEVAP VERİLMEDİ''   Söz konusu durum ile ilgili çok sayıda çalışan yakını gazetemize mesaj gönderdi.Bunun üzerine Petlas Yönetimine tarafımızdan şu sorular iletildi ; Fabrika da bugüne kadar Koronavirüse yönelik ne tür tedbirler alındı ? Pozitif vakaların ardından herhangi bir karantina uygulamasına gidildi mi ? Ancak Petlas yönetiminden bu sorulara herhangi bir yanıt gelmedi.      
Kırşehir'de yaklaşık 4 bin kişinin çalıştığı Petlas'ta 2 işçide koronavirüs tespit edildi.

Özellikle son günlerde sosyal medya üzerinden Petlas'ta Covid-19 tespit edildiğine dair çok sayıda iddiada bulunuluyor.Çok sayıda hesaptan fabrikada 4 ya da 5 pozitif vaka olduğu paylaşımları yapılıyor.Peki bu iddialar doğru mu ?

 

2 İŞÇİDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ

 

Petlas'ta çalışan 2 işçi solunum güçlüğü, öksürük ve yüksek ateş şikayetleriyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.İşçilere yapılan testler pozitif çıkınca her ikisi de tedavi altına alındı.İşçilerin çevresi ve yakınları da teste tabi tutuldu.

 

''HENÜZ CEVAP VERİLMEDİ''

 

Söz konusu durum ile ilgili çok sayıda çalışan yakını gazetemize mesaj gönderdi.Bunun üzerine Petlas Yönetimine tarafımızdan şu sorular iletildi ; Fabrika da bugüne kadar Koronavirüse yönelik ne tür tedbirler alındı ? Pozitif vakaların ardından herhangi bir karantina uygulamasına gidildi mi ? Ancak Petlas yönetiminden bu sorulara herhangi bir yanıt gelmedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.