Petlas Forklift İşçileri Greve Gitti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2016 - 17:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas Forklift İşçileri Greve Gitti

Petlas'ta çalışan yaklaşık 200 kişi civarıdaki Forklift İşçileri kadro alamadıkları için greve gitti. Fabrika binasının önünde 2 gündür grevde olduklarını belirten işçiler yetkililerin kendilerine kadro vermediklerini kendilerini oyaladıklarını belirtti.Kadro alana kadar grevi bırakmayacaklarını belirten işçilere bir destekte Yılmaz Zengin'den geldi.Grev alanına gelen CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin grev yapan işçilere destek verdi.
Petlas'ta çalışan yaklaşık 200 kişi civarıdaki Forklift İşçileri kadro alamadıkları için greve gitti.

Fabrika binasının önünde 2 gündür grevde olduklarını belirten işçiler yetkililerin kendilerine kadro vermediklerini kendilerini oyaladıklarını belirtti.Kadro alana kadar grevi bırakmayacaklarını belirten işçilere bir destekte Yılmaz Zengin'den geldi.Grev alanına gelen CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin grev yapan işçilere destek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.