Petlas Çalışanlarını Yasa Boğan Ölüm

ASAYİŞ 18.07.2020 - 20:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas Çalışanlarını Yasa Boğan Ölüm

Kırşehir'de meydana gelen kazada yaralananlardan Petlas işçisi Cuma Karaoğlan hastanede yaşmını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Kırşehir-Mucur karayolunda devam eden yol çalışması nedeniyle trafik tek şeritten işletildi.Bu sırada Kayseri'den Ankara yönüne doğru hareket eden Murat Tamer idaresindeki tır, Cuma Karaoğlan idaresindeki otomobile çarptı.Kazada Cuma Karaoğlan ağır yaralı olarak ve araçta bulunan  Mehmet Şevket Güzel, Ali Osman Bozkırlı, Asım Gönen, Yıldız Bozkırlı ve Mustafa Polat yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.     TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI   Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Cuma Karaoğlan yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.     Acı haber ile birlikte Karaoğlan'ın yakınları ve mesai arkadaşları yasa boğuldu.Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.    
Kırşehir'de meydana gelen kazada yaralananlardan Petlas işçisi Cuma Karaoğlan hastanede yaşmını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Kırşehir-Mucur karayolunda devam eden yol çalışması nedeniyle trafik tek şeritten işletildi.Bu sırada Kayseri'den Ankara yönüne doğru hareket eden Murat Tamer idaresindeki tır, Cuma Karaoğlan idaresindeki otomobile çarptı.Kazada Cuma Karaoğlan ağır yaralı olarak ve araçta bulunan  Mehmet Şevket Güzel, Ali Osman Bozkırlı, Asım Gönen, Yıldız Bozkırlı ve Mustafa Polat yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Cuma Karaoğlan yoğun bakımda tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

Acı haber ile birlikte Karaoğlan'ın yakınları ve mesai arkadaşları yasa boğuldu.Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.