Petlas, Avrupa'nın da En Büyüğü Oldu

EKONOMİ 27.08.2022 - 03:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas, Avrupa'nın da En Büyüğü Oldu

Petlas'ın Avrupa'da tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikası olduğu bildirildi.

Kırşehir ekonomisinin can damarı olan Petlas, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında da yer alıyor.En büyük sanayi kuruluşları listesinde 73. sırada yer alan Petlas, son dönemdeki ihracat rakamları ile de adından sıkça söz ettiriyor.   TEK ÇATI ALTINDAKİ EN BÜYÜK FABRİKA OLDU Öte yandan Petlas'ın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük lastik fabrikası olduğu belirtildi.Petlas'tan yapılan açıklamada '' Kırşehir’de bulunan 365.000 m² kapalı alana sahip üretim tesisimiz ve binlerce çalışanımızla Avrupa’nın tek çatı altında bulunan en büyük lastik fabrikasına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz'' denildi.
Petlas'ın Avrupa'da tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikası olduğu bildirildi.

Kırşehir ekonomisinin can damarı olan Petlas, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında da yer alıyor.En büyük sanayi kuruluşları listesinde 73. sırada yer alan Petlas, son dönemdeki ihracat rakamları ile de adından sıkça söz ettiriyor.

 

TEK ÇATI ALTINDAKİ EN BÜYÜK FABRİKA OLDU

Öte yandan Petlas'ın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük lastik fabrikası olduğu belirtildi.Petlas'tan yapılan açıklamada '' Kırşehir’de bulunan 365.000 m² kapalı alana sahip üretim tesisimiz ve binlerce çalışanımızla Avrupa’nın tek çatı altında bulunan en büyük lastik fabrikasına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.