Kırşehir'de Peş Peşe Şüpheli Ölümler

ASAYİŞ 13.12.2020 - 23:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Peş Peşe Şüpheli Ölümler

Kırşehir'de 2 ayrı şüpheli olayda 3 kişi evinde ölü olarak bulundu.

YAŞLI ÇİFT EVLERİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU   Alınan Bilgiye göre Çiçekdağı'na bağlı Kabaklı Köyü'nde yaşayan Mehmet Ali (70) ve eşi Medine Şen'den (70) haber alamayan yakınları jandarmadan yardım istedi.Eve giren jandarma ekibi, Şen çiftinin hareketsiz halde yattığı görünce sağlık ekiplerine bilgi verdi.Sağlık ekibi, karı kocanın hayatını kaybettiğini belirledi.Mehmet Ali ve Medine Şen'in cesetleri, cumhuriyet savcısının incelenmesinin ardından otopsi için Ankara'ya gönderilmek üzere Çiçekdağı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     OĞLUNDAN HABER ALAMADI ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI   Bir diğer acı haber de Kaman'dan geldi.Edinilen bilgiye göre ,  Ömerhacılı köyünde yaşayan Oğuz Türk'ün babası, oğlundan haber alamayınca köylülerden yardım istedi.     Eve giden köylüler, Türk'ün evde hareketsiz şekilde yattığını görünce jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ile köye giden sağlık ekipleri, Türk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Oğuz Türk'ün cenazesi ön otopsi için ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.       
Kırşehir'de 2 ayrı şüpheli olayda 3 kişi evinde ölü olarak bulundu.

YAŞLI ÇİFT EVLERİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

 

Alınan Bilgiye göre Çiçekdağı'na bağlı Kabaklı Köyü'nde yaşayan Mehmet Ali (70) ve eşi Medine Şen'den (70) haber alamayan yakınları jandarmadan yardım istedi.Eve giren jandarma ekibi, Şen çiftinin hareketsiz halde yattığı görünce sağlık ekiplerine bilgi verdi.Sağlık ekibi, karı kocanın hayatını kaybettiğini belirledi.Mehmet Ali ve Medine Şen'in cesetleri, cumhuriyet savcısının incelenmesinin ardından otopsi için Ankara'ya gönderilmek üzere Çiçekdağı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

OĞLUNDAN HABER ALAMADI ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

 

Bir diğer acı haber de Kaman'dan geldi.Edinilen bilgiye göre ,  Ömerhacılı köyünde yaşayan Oğuz Türk'ün babası, oğlundan haber alamayınca köylülerden yardım istedi.

 

 

Eve giden köylüler, Türk'ün evde hareketsiz şekilde yattığını görünce jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ile köye giden sağlık ekipleri, Türk'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Oğuz Türk'ün cenazesi ön otopsi için ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.