Periyodik Kombi ve Petek Bakımı Neden Çok Önemli ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2016 - 16:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Periyodik Kombi ve Petek Bakımı Neden Çok Önemli ?

Havalar giderek soğurken, vatandaş da kombi ve petek bakımlarını da yaptırmaya başladı. Kırşehir'de Baymak Servisi olarak hizmet veren Gök-Han Teknik'in sahibi Gökhan Kılıç , yaklaşan kış mevsimi öncesi periyodik kombi ve petek bakımlarının mutlaka yapılması gerektiğini belirtti.Kombi ve petek bakımlarının vatandaş için hem tasarruf hem de kombinin daha uzun ömürlü olmasını sağladığını belirten Kılıç, olası arızaların da bu şekilde önüne geçildiğini söyledi.Doğalgazın çok düşük bir ihtimal de olsa mal ve can güvenliği tehdidi oluşturduğunu belirten Kılıç, periyodik kombi ve petek bakımlarının bu riski ortadan kaldırdığını belirtti. Gökhan Kılıç, bu bakımların kendileri tarafından uygun fiyatlarla yapıldığını ayrıca tüm şehit ailelerine de ücretsiz hizmet verdiklerini belirtti.
Havalar giderek soğurken, vatandaş da kombi ve petek bakımlarını da yaptırmaya başladı.

Kırşehir'de Baymak Servisi olarak hizmet veren Gök-Han Teknik'in sahibi Gökhan Kılıç , yaklaşan kış mevsimi öncesi periyodik kombi ve petek bakımlarının mutlaka yapılması gerektiğini belirtti.Kombi ve petek bakımlarının vatandaş için hem tasarruf hem de kombinin daha uzun ömürlü olmasını sağladığını belirten Kılıç, olası arızaların da bu şekilde önüne geçildiğini söyledi.Doğalgazın çok düşük bir ihtimal de olsa mal ve can güvenliği tehdidi oluşturduğunu belirten Kılıç, periyodik kombi ve petek bakımlarının bu riski ortadan kaldırdığını belirtti. Gökhan Kılıç, bu bakımların kendileri tarafından uygun fiyatlarla yapıldığını ayrıca tüm şehit ailelerine de ücretsiz hizmet verdiklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.