Pençe Kilit Harekatından Acı Haberler Peş Peşe Geldi

GÜNDEM 12.06.2022 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pençe Kilit Harekatından Acı Haberler Peş Peşe Geldi

Dün gece, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı'ndan peşpeşe acı haberler geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, akşam saatlerinde teröristlerin Hore Tepe bölgesine el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda Sözleşmeli Er Fuat Özer'in şehit olduğunu, iki askerimizin yaralandığını açıkladı. Gece yarısı da bu saldırıda yaralanan askerlerimizden Uzman Çavuş Gökhan Demir'in şehit düştüğü duyuruldu. Sabaha karşı ise yine Pençe-Kilit Harekât bölgesinde teröristlerle girilen sıcak çatışmada Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğu, iki askerimizin yaralandığı bildirildi. Şehitlerimizden Ordu Ünyeli Uzman Çavuş Gökhan Demir evli ve 2 çocuk babasıydı. Sivaslı şehidimiz Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın da nişanlı olduğu, Kurban Bayramı sonrasında düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.  
Dün gece, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı'ndan peşpeşe acı haberler geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, akşam saatlerinde teröristlerin Hore Tepe bölgesine el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda Sözleşmeli Er Fuat Özer'in şehit olduğunu, iki askerimizin yaralandığını açıkladı.

Gece yarısı da bu saldırıda yaralanan askerlerimizden Uzman Çavuş Gökhan Demir'in şehit düştüğü duyuruldu.

Sabaha karşı ise yine Pençe-Kilit Harekât bölgesinde teröristlerle girilen sıcak çatışmada Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğu, iki askerimizin yaralandığı bildirildi.

Şehitlerimizden Ordu Ünyeli Uzman Çavuş Gökhan Demir evli ve 2 çocuk babasıydı.
Sivaslı şehidimiz Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın da nişanlı olduğu, Kurban Bayramı sonrasında düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.