Patoloji Uzmanı Murat Tad Koronavirüse Yenik Düştü

SAĞLIK 25.08.2021 - 10:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Patoloji Uzmanı Murat Tad Koronavirüse Yenik Düştü

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Uzmanı ve öğretim üyesi Murat Tad koronovirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre bir süre önce covid-19'a yakalanan ve durumu ağırlaştığı için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Uzman Murat Tad (49) , kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Murat Tad'ın aşı yaptırmadığı ortaya çıktı.   ÖLENLERİN ÇOĞU AŞISIZ YA DA TEK DOZ AŞILI Öte yandan Kırşehir'de 1847 aktif vaka olduğu ve 49 hastanın hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.49 hastanın yoğun bakımda olduğu 3 hastanın ise entübe olduğu bilgisine ulaşıldı.Hastanede Yatan ve hayatını kaybeden hastaların büyük kısmının ya aşı olmadığı ya da eksik doz aşı vuruldukları öğrenildi.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Uzmanı ve öğretim üyesi Murat Tad koronovirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre bir süre önce covid-19'a yakalanan ve durumu ağırlaştığı için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Uzman Murat Tad (49) , kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Murat Tad'ın aşı yaptırmadığı ortaya çıktı.

 

ÖLENLERİN ÇOĞU AŞISIZ YA DA TEK DOZ AŞILI

Öte yandan Kırşehir'de 1847 aktif vaka olduğu ve 49 hastanın hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.49 hastanın yoğun bakımda olduğu 3 hastanın ise entübe olduğu bilgisine ulaşıldı.Hastanede Yatan ve hayatını kaybeden hastaların büyük kısmının ya aşı olmadığı ya da eksik doz aşı vuruldukları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.