Patlcanın Fiyatını Gören İmam Gerçekten Bayılır

EKONOMİ 09.02.2022 - 14:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Patlcanın Fiyatını Gören İmam Gerçekten Bayılır

Vatandaş için karnıyarık ve musakka da bir hayal oldu artık.Artan patlıcan ve biber fiyatları ile ilgili açıklmada bulunan bir vatandaş , ''imam dursun biz bayılalım'' yorumunda bulundu.

Temel gıda ürünlerine gelen zamlar ile birlikte özellikle sebze fiyatlarındaki artış da vatandaşları kara kara düşündürüyor.Patlıcan ve biber fiyatlarını gören vatandaşlar hayrete düşüyor.Kırşehir'de bir marketin manav bölümündeki patlıcanın kilogram fiyatı 36.99 TL olurken, biberin kilogramı ise 29.99 TL oldu.Fiyatları gören vatandaşların ağzı açık kaldı.   ''AYIPTIR GÜNAHTIR'' Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan bir vatandaş, ''Hergün zam hergün zam gerçekten nefes aldırmıyor.Nedir bu kardeşim ? Bu ürünler Türkiye'de yetişiyor.Tarladaki fiyatını bilen var mı? Yani ne yapacağımızı şaşırdık.Patlıcan 37-40 TL olur yahu ? Biber 30 TL olur mu ? Ayıptır günahtır'' ifadelerini kullandı.   ''İMAM DURSUN BİZ BAYILALIM'' Musakkayı çok sevdiğini belirten bir başka vatandaş ise '' Musakka, karnıyarık bizim için birer hayal oldu artık.Şu patlıcanın fiyatını gören imam bayılır zaten.Hatta imam dursun biz bayılalım.Elektrik zammından sınra fırını depoya kaldırdık zaten kullanmıyoruz.Ayıl bayıl olduk artık.Ama buna bir türlü dur diyen yok.Poz vermekten başka bir iş yaptıkları da yok zaten'' şeklinde konuştu.
Vatandaş için karnıyarık ve musakka da bir hayal oldu artık.Artan patlıcan ve biber fiyatları ile ilgili açıklmada bulunan bir vatandaş , ''imam dursun biz bayılalım'' yorumunda bulundu.

Temel gıda ürünlerine gelen zamlar ile birlikte özellikle sebze fiyatlarındaki artış da vatandaşları kara kara düşündürüyor.Patlıcan ve biber fiyatlarını gören vatandaşlar hayrete düşüyor.Kırşehir'de bir marketin manav bölümündeki patlıcanın kilogram fiyatı 36.99 TL olurken, biberin kilogramı ise 29.99 TL oldu.Fiyatları gören vatandaşların ağzı açık kaldı.

 

''AYIPTIR GÜNAHTIR''

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan bir vatandaş, ''Hergün zam hergün zam gerçekten nefes aldırmıyor.Nedir bu kardeşim ? Bu ürünler Türkiye'de yetişiyor.Tarladaki fiyatını bilen var mı? Yani ne yapacağımızı şaşırdık.Patlıcan 37-40 TL olur yahu ? Biber 30 TL olur mu ? Ayıptır günahtır'' ifadelerini kullandı.

 

''İMAM DURSUN BİZ BAYILALIM''

Musakkayı çok sevdiğini belirten bir başka vatandaş ise '' Musakka, karnıyarık bizim için birer hayal oldu artık.Şu patlıcanın fiyatını gören imam bayılır zaten.Hatta imam dursun biz bayılalım.Elektrik zammından sınra fırını depoya kaldırdık zaten kullanmıyoruz.Ayıl bayıl olduk artık.Ama buna bir türlü dur diyen yok.Poz vermekten başka bir iş yaptıkları da yok zaten'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.