Pastacı Kaçtı, Aşıkpaşa Tabiat Parkı Atıl Kaldı

GÜNDEM 14.03.2021 - 23:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pastacı Kaçtı, Aşıkpaşa Tabiat Parkı Atıl Kaldı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesinden alınarak Ankaralı bir pastaneciye verilen Aşıkpaşa tabiat parkı yine atıl kaldı.Pastacı kaçtı, Milletvekili Mustafa Kendirli , ''İstiyorlarsa hafta içi Kırşehir Belediyesi'ne devredebiliriz'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 12 Milyon TL'ye yakın bir maliyetle yapılan Aşıkpaşa Tabiat Parkı AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde yapılan sözleşme ile Kırşehir Belediyesi'ne devredilmişti.31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP'li Selahattin Ekicioğlu söz konusu tabiat parkının Kırşehir Belediyesi'ne devri için gereken ilk ödemenin Bakanlık hesabına yatırıldığını belirtti.Ancak Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir Belediyesine gönderdiği yazı ile sözleşmeyi tek taraflı feshetti.Bakanlık daha sonra Tabiat Parkı'nı ihaleye çıkardı ve tek firmanın katıldığı ihale ile tabiat parkı Ankara'da bulunan bir pastane firmasına devredildi.Pastaneci ise Aşıkpaşa Tabiat Parkını düğün salonuna çevirmişti.   KIRŞEHİRLİ İTİBAR ETMEDİ PASTAHANECİ KAÇTI   Kırşehir'i cezalandırmak isteyen ve haksızlık yapanlara karşı Kırşehir Halkı da Belediyesinin yanında durarak Aşıkpaşa Tabiat Parkı'na itibar etmedi.Yıllık 260 bin TL'ye Tabiat Parkının kullanım hakkını alan 20 Bin TL sermayeli Selvi Pasta Cafe Unlu Mamulleri , tek başına girerek ihalesini aldığı Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nı terk etti.Aşıkpaşa Tabiat Parkı böylece atıl kaldı.   KIRŞEHİR BELEDİYESİ İSTİYORSA HAFTA İÇİ DEVREDEBİLİRİZ   Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nı işleten firmanın çekildiğini ve sözleşmenin iptal edildiğini  doğrulayan  AKP Milletvekili Mustafa Kendirli, söz konusu parkı hafta içi Kırşehir Belediyesi'ne devredebileceklerini açıkladı.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kırşehir Belediyesinden alınarak Ankaralı bir pastaneciye verilen Aşıkpaşa tabiat parkı yine atıl kaldı.Pastacı kaçtı, Milletvekili Mustafa Kendirli , ''İstiyorlarsa hafta içi Kırşehir Belediyesi'ne devredebiliriz'' dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 12 Milyon TL'ye yakın bir maliyetle yapılan Aşıkpaşa Tabiat Parkı AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde yapılan sözleşme ile Kırşehir Belediyesi'ne devredilmişti.31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP'li Selahattin Ekicioğlu söz konusu tabiat parkının Kırşehir Belediyesi'ne devri için gereken ilk ödemenin Bakanlık hesabına yatırıldığını belirtti.Ancak Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir Belediyesine gönderdiği yazı ile sözleşmeyi tek taraflı feshetti.Bakanlık daha sonra Tabiat Parkı'nı ihaleye çıkardı ve tek firmanın katıldığı ihale ile tabiat parkı Ankara'da bulunan bir pastane firmasına devredildi.Pastaneci ise Aşıkpaşa Tabiat Parkını düğün salonuna çevirmişti.

 

KIRŞEHİRLİ İTİBAR ETMEDİ PASTAHANECİ KAÇTI

 

Kırşehir'i cezalandırmak isteyen ve haksızlık yapanlara karşı Kırşehir Halkı da Belediyesinin yanında durarak Aşıkpaşa Tabiat Parkı'na itibar etmedi.Yıllık 260 bin TL'ye Tabiat Parkının kullanım hakkını alan 20 Bin TL sermayeli Selvi Pasta Cafe Unlu Mamulleri , tek başına girerek ihalesini aldığı Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nı terk etti.Aşıkpaşa Tabiat Parkı böylece atıl kaldı.

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ İSTİYORSA HAFTA İÇİ DEVREDEBİLİRİZ

 

Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nı işleten firmanın çekildiğini ve sözleşmenin iptal edildiğini  doğrulayan  AKP Milletvekili Mustafa Kendirli, söz konusu parkı hafta içi Kırşehir Belediyesi'ne devredebileceklerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.