''Paraları Cukkalayıp Dolara Yatırdılar''

EKONOMİ 11.05.2020 - 09:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Paraları Cukkalayıp Dolara Yatırdılar''

Son günlerde dövizin yükselmesi ile birlikte gündeme yine , ''Bankadaki döviz mevduatı TL'den çok olan iller'' geldi.Daha çok İç Anadolu bölgesinin başını çektiği bu illeri vatandaşlara sorduk.

Geçtiğimiz yıllarda yine gündeme getirilen aralarında Kırşehir'in de olduğu ''Bankalarda tasarruf mevduat hesaplarındaki paraların yüzde kaçı döviz? araştırması sonuçları belli oldu.Sıralamalar değişti ancak şehirler yine değişmedi.Başını yüzde 63.33 ile Aksaray'ın çektiği sıralamada , yüzde 61,88 ile Nevşehir ikinci , yüzde 59,92 ile Yozgat üçüncü ,yüzde 56,93  ile Kırşehir dördüncü , yüzde 56,70 ile İstanbul beşinci sırada ,yüzde 56,12 ile Kırşehir ise altıncı sırada bulunuyor. ''VATANI BİZ Mİ KURTARACAĞIZ ?'' DEYİP DOLARA YÜKLENİYORLAR Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise çarpıcı açıklamalarda bulunuyorlar.''Reisçiyim'' diye ortalıkta gezenlerin ve lafa gelince ''vatan , millet, sakarya'' diyenlerin paralarını dövize yatırdını belirten vatandaş , ''Adam ülkeyi ben mi kurtaracağım deyip bilmem kaç yüz bin dolar aldığını anlatıyor.Bu adam seçim döneminde AK Parti'yi savunan ve neredeyse bizimle kavgaya tutuşan bir adam.''Niye Reisi dinlemiyorsun ? '' deyince hemen oradan uzaklaşıyorlar.'' dedi. PARALARI CUKKALAYAN YANDAŞLAR PARAYI DÖVİZE YATIRDI Onlar kendini biliyor diyen bir başka vatandaş ise , ''Valla bırakın dövizi bankada TL mevduatımız bile yok.Yalaka , yandaş takımı paraları cukkaladı ve kenara çekildi.İhalelerden paraları götüren mi dersiniz, yoksa bu ihalelerden rant devşirenler mi ? Şimdi işten güçten ayaklarını da çekip , paraları dövize yatırdılar.Bunlar hükümetin köşelik ettiği adamlar.Şimdi yine en büyük zararı ülkeye veriyorlar.'' dedi.      
Son günlerde dövizin yükselmesi ile birlikte gündeme yine , ''Bankadaki döviz mevduatı TL'den çok olan iller'' geldi.Daha çok İç Anadolu bölgesinin başını çektiği bu illeri vatandaşlara sorduk.

Geçtiğimiz yıllarda yine gündeme getirilen aralarında Kırşehir'in de olduğu ''Bankalarda tasarruf mevduat hesaplarındaki paraların yüzde kaçı döviz? araştırması sonuçları belli oldu.Sıralamalar değişti ancak şehirler yine değişmedi.Başını yüzde 63.33 ile Aksaray'ın çektiği sıralamada , yüzde 61,88 ile Nevşehir ikinci , yüzde 59,92 ile Yozgat üçüncü ,yüzde 56,93  ile Kırşehir dördüncü , yüzde 56,70 ile İstanbul beşinci sırada ,yüzde 56,12 ile Kırşehir ise altıncı sırada bulunuyor.

''VATANI BİZ Mİ KURTARACAĞIZ ?'' DEYİP DOLARA YÜKLENİYORLAR

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaşlar ise çarpıcı açıklamalarda bulunuyorlar.''Reisçiyim'' diye ortalıkta gezenlerin ve lafa gelince ''vatan , millet, sakarya'' diyenlerin paralarını dövize yatırdını belirten vatandaş , ''Adam ülkeyi ben mi kurtaracağım deyip bilmem kaç yüz bin dolar aldığını anlatıyor.Bu adam seçim döneminde AK Parti'yi savunan ve neredeyse bizimle kavgaya tutuşan bir adam.''Niye Reisi dinlemiyorsun ? '' deyince hemen oradan uzaklaşıyorlar.'' dedi.

PARALARI CUKKALAYAN YANDAŞLAR PARAYI DÖVİZE YATIRDI

Onlar kendini biliyor diyen bir başka vatandaş ise , ''Valla bırakın dövizi bankada TL mevduatımız bile yok.Yalaka , yandaş takımı paraları cukkaladı ve kenara çekildi.İhalelerden paraları götüren mi dersiniz, yoksa bu ihalelerden rant devşirenler mi ? Şimdi işten güçten ayaklarını da çekip , paraları dövize yatırdılar.Bunlar hükümetin köşelik ettiği adamlar.Şimdi yine en büyük zararı ülkeye veriyorlar.'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.