Panik Yaratan Gaz Kokusunun Nedeni Belli Oldu

YAŞAM 04.02.2022 - 14:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Panik Yaratan Gaz Kokusunun Nedeni Belli Oldu

Kırşehir'de panik yaratan gaz kokusunun nedeni belli oldu.

Kırşehir'de Oganize Sanayi Bölgesi, Ankara-Kayseri Karayolu üzeri ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu vatandaşta panik yaratmıştı.Gaza kokusunun doğalgaz sızıntısı olduğunu düşünen vatandaşlar KIRGAZ'a ihbarda bulundu.Yoğun gaz kokusunun yayıldığı alanda inceleme ve ölçüm yapan KIRGAZ ekipleri kokunun asıl nedenini belirlediler.   ''DEVRİLEN TANKER VE KANALİZASYONA DÖKÜLEN KİMYASAL ATIKLAR'' Gaz kokusunun yayıldığı bölgede incelemede bulunan Kırgaz yetkilileri konu ile ilgili değerlendirmelerinde, Atlas yapı karşısında devrilen akaryakıt tankerinden önemli miktarda mazot aktığını ve bu nedenle bölgede yoğun bir mazot kokusu olduğunu belirttiler.Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı firmaların kimayasal atıklarını kanalizasyona akıttığını, yağan kar ile birlikte kokunun açık olan noktalardan dışarı çıktığını ve yoğun bir gaz kokusuna neden olduğunu açıklayan yetkililer KIRGAZ ekiplerinin  gaz sızıntılarına karşı rutin olarak kontrol gerçekleştirdiklerini belirttiler.  
Kırşehir'de panik yaratan gaz kokusunun nedeni belli oldu.

Kırşehir'de Oganize Sanayi Bölgesi, Ankara-Kayseri Karayolu üzeri ve Güneykent'te yayılan yoğun gaz kokusu vatandaşta panik yaratmıştı.Gaza kokusunun doğalgaz sızıntısı olduğunu düşünen vatandaşlar KIRGAZ'a ihbarda bulundu.Yoğun gaz kokusunun yayıldığı alanda inceleme ve ölçüm yapan KIRGAZ ekipleri kokunun asıl nedenini belirlediler.

 

''DEVRİLEN TANKER VE KANALİZASYONA DÖKÜLEN KİMYASAL ATIKLAR''

Gaz kokusunun yayıldığı bölgede incelemede bulunan Kırgaz yetkilileri konu ile ilgili değerlendirmelerinde, Atlas yapı karşısında devrilen akaryakıt tankerinden önemli miktarda mazot aktığını ve bu nedenle bölgede yoğun bir mazot kokusu olduğunu belirttiler.Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi'nde bazı firmaların kimayasal atıklarını kanalizasyona akıttığını, yağan kar ile birlikte kokunun açık olan noktalardan dışarı çıktığını ve yoğun bir gaz kokusuna neden olduğunu açıklayan yetkililer KIRGAZ ekiplerinin  gaz sızıntılarına karşı rutin olarak kontrol gerçekleştirdiklerini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.