Özkan Yolcu'dan Birincilik Getiren Bozlak Performansı

SANAT 14.06.2024 - 12:22, Güncelleme: 14.06.2024 - 20:54
 

Özkan Yolcu'dan Birincilik Getiren Bozlak Performansı

Sen Türkülerini Söyle programında yarışan Kırşehirli Özkan Yolcu, seslendirdiği Bozlakla haftanın birincisi oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen Sen Türkülerini Söyle yarışmasında performansını sergileyen yarışmacılar arasında haftanın birincisi belirleniyor.2 grup halinde yapılan yarışmada en düşük puan alan 2 yarışmacı elenmemek için mücadele ediyor.Yarışmanın favori seslerinden birisi de Kırşehirli Özkan Yolcu... YİNE TELLİ TURNAM YARELENMİŞSİN BOZLAĞINI SESLENDİRDİ Özkan Yolcu yarışmaya katılabilmek için İzmir'deki işinden ayrılmak zorunda kaldı ve seslendirdiği Kırşehir türküleriyle büyük beğeni topluyor.Özkan Yolcu bu hafta Neşet Ertaş'a ait Yine Telli Turnam Yarelenmişsin isimli Bozlağı seslendirdi.Yolcu, bozlak performansıyla jürinin de büyük beğenisini kazandı ve haftanın birinicisi oldu ve 50 bin TL'lik ödülü kazandı.
Sen Türkülerini Söyle programında yarışan Kırşehirli Özkan Yolcu, seslendirdiği Bozlakla haftanın birincisi oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen Sen Türkülerini Söyle yarışmasında performansını sergileyen yarışmacılar arasında haftanın birincisi belirleniyor.2 grup halinde yapılan yarışmada en düşük puan alan 2 yarışmacı elenmemek için mücadele ediyor.Yarışmanın favori seslerinden birisi de Kırşehirli Özkan Yolcu...

YİNE TELLİ TURNAM YARELENMİŞSİN BOZLAĞINI SESLENDİRDİ

Özkan Yolcu yarışmaya katılabilmek için İzmir'deki işinden ayrılmak zorunda kaldı ve seslendirdiği Kırşehir türküleriyle büyük beğeni topluyor.Özkan Yolcu bu hafta Neşet Ertaş'a ait Yine Telli Turnam Yarelenmişsin isimli Bozlağı seslendirdi.Yolcu, bozlak performansıyla jürinin de büyük beğenisini kazandı ve haftanın birinicisi oldu ve 50 bin TL'lik ödülü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.