Özgür Can Çoban, Zara'nın Kız Kardeşi İle Dünyaevine Girdi

SANAT 23.07.2023 - 20:55, Güncelleme: 23.07.2023 - 21:16
 

Özgür Can Çoban, Zara'nın Kız Kardeşi İle Dünyaevine Girdi

Kırşehirli Sanatçı Özgür Can Çoban, Zara'nın kız kardeşi Bahar Yılmaz ile dünya evine girdi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Özgür Can Çoban, ünlü sanatçı Zara'nın kız kardeşi Bahar Yılmaz ile evlendi. Melek Mosso, Haluk Levent, Sakiler, Tuğçe Kandemir gibi sanatçıların katıldığı düğünde, Özgür Can ve Bahar çifti mutluluğa ''evet'' dedi. İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törene Kırşehirli yazar Tolga Akpınar da katıldı. Düğünde Zara da birçok türkü seslendirerek davetlileri eğlendirdi. Özgür Can Çoban, düğün fotoğrafını paylaşarak ''Bahar Geldi'' notunu düşerken ünlü sanatçı Zara ise yaptığı paylaşımda kız kardeşi Bahar Yılmaz'ı ve eşi Özgür Can Çoban'ı etiketleyerek; 'İnsan duygulanıyor. Çok mutlu olun' notunu düştü.  
Kırşehirli Sanatçı Özgür Can Çoban, Zara'nın kız kardeşi Bahar Yılmaz ile dünya evine girdi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Özgür Can Çoban, ünlü sanatçı Zara'nın kız kardeşi Bahar Yılmaz ile evlendi.

Melek Mosso, Haluk Levent, Sakiler, Tuğçe Kandemir gibi sanatçıların katıldığı düğünde, Özgür Can ve Bahar çifti mutluluğa ''evet'' dedi.

İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törene Kırşehirli yazar Tolga Akpınar da katıldı.

Düğünde Zara da birçok türkü seslendirerek davetlileri eğlendirdi.

Özgür Can Çoban, düğün fotoğrafını paylaşarak ''Bahar Geldi'' notunu düşerken ünlü sanatçı Zara ise yaptığı paylaşımda kız kardeşi Bahar Yılmaz'ı ve eşi Özgür Can Çoban'ı etiketleyerek; 'İnsan duygulanıyor. Çok mutlu olun' notunu düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.