Özel Musa Gül Hastanesi'nde SSK Krizi

SAĞLIK 07.07.2022 - 13:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özel Musa Gül Hastanesi'nde SSK Krizi

Özel Musa Gül Hastanesi, SSK ile sözleşme yenileyemeyince gelen hastalara özel hastane tarifesi uygulanıyor.Vatandaşlar hastanenin konu ile ilgili bilgilendirme yapmadan işlem yaptığı ve yüksek bedeller ödedikleri yönünde şikayette bulunuyor.Hastane yönetimi ise problemin küçük hissedar olan ortaklarından kaynaklandığını ve problemi aşmaya çalıştıklarını aktardı.

Kırşehir'in tek özel hastanesi olan Özel Musa Gül Hastanesi, SSK ile olan anlaşmasını yenileyemeyince muayene olan birçok vatandaş yüksek bedellerle karşılaşıyor.Alınan bilgiye göre Hastane'nin küçük hissedarı olan ve Antalya'da bulunan Dr. Nuray Dursun, SSK ile anlaşma ypılması için gereken evrağı vermeyince SSK da Musa Gül Hastanesi ile yenileme işlemi gerçekleştiremedi.Olay idare mahkemesine giderken hastanede muayene olan vatandaşlar karşılaştıkları yüksek bedellere isyan etti.Vatandaşlar, kendilerinin durumdan haberdar edilmeden işlem yapılmasından şikayetçi oldu.   ''MUAYENE OLDUM BANA 1000 TL'YE PATLADI'' Sevgili Kırşehir Haber Türk,bugun özel musa gül hastanesine gittim,SGK anlaşmaları bitmiş ve diğer Antalya'daki ortakları imza vermediği için,sözleşme yenilemesi yapamıyorlarmış. Sinir bozucu olan bize bu durumu söylemeden o kadar yüksek bir maliyetle muayene etmeleri. Gerçekler mahalleme dönüp ilaç almaya eczaneye gidince ortaya çıktı. Geri taksiye binip durumu anlamak için hastaneye geldim fakat hiçbir ilgi alaka göstermeden yüzümüze bile bıkmadılar. Bir muayene bana taksi ilaç ücreti vs derken 1000 tl ye patladı. Lütfen bunu duyurun diğer insanlar mağdur olmasın'' ifadelerini kullandı.   PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ Konuyla ilgili bilgi aldığımız Hastane yönetimi ise ortakları Nuray Dursun'un sözleşme yapılması için gerekli olan evrağı vermediğini ve bu nedenle SSK'nın sözleşme  yenilemediğini belirterek konunun idare mahkemesine intikal ettiğini bildirdi.
Özel Musa Gül Hastanesi, SSK ile sözleşme yenileyemeyince gelen hastalara özel hastane tarifesi uygulanıyor.Vatandaşlar hastanenin konu ile ilgili bilgilendirme yapmadan işlem yaptığı ve yüksek bedeller ödedikleri yönünde şikayette bulunuyor.Hastane yönetimi ise problemin küçük hissedar olan ortaklarından kaynaklandığını ve problemi aşmaya çalıştıklarını aktardı.

Kırşehir'in tek özel hastanesi olan Özel Musa Gül Hastanesi, SSK ile olan anlaşmasını yenileyemeyince muayene olan birçok vatandaş yüksek bedellerle karşılaşıyor.Alınan bilgiye göre Hastane'nin küçük hissedarı olan ve Antalya'da bulunan Dr. Nuray Dursun, SSK ile anlaşma ypılması için gereken evrağı vermeyince SSK da Musa Gül Hastanesi ile yenileme işlemi gerçekleştiremedi.Olay idare mahkemesine giderken hastanede muayene olan vatandaşlar karşılaştıkları yüksek bedellere isyan etti.Vatandaşlar, kendilerinin durumdan haberdar edilmeden işlem yapılmasından şikayetçi oldu.

 

''MUAYENE OLDUM BANA 1000 TL'YE PATLADI''

Sevgili Kırşehir Haber Türk,bugun özel musa gül hastanesine gittim,SGK anlaşmaları bitmiş ve diğer Antalya'daki ortakları imza vermediği için,sözleşme yenilemesi yapamıyorlarmış. Sinir bozucu olan bize bu durumu söylemeden o kadar yüksek bir maliyetle muayene etmeleri. Gerçekler mahalleme dönüp ilaç almaya eczaneye gidince ortaya çıktı. Geri taksiye binip durumu anlamak için hastaneye geldim fakat hiçbir ilgi alaka göstermeden yüzümüze bile bıkmadılar. Bir muayene bana taksi ilaç ücreti vs derken 1000 tl ye patladı. Lütfen bunu duyurun diğer insanlar mağdur olmasın'' ifadelerini kullandı.

 

PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Hastane yönetimi ise ortakları Nuray Dursun'un sözleşme yapılması için gerekli olan evrağı vermediğini ve bu nedenle SSK'nın sözleşme  yenilemediğini belirterek konunun idare mahkemesine intikal ettiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.