Özel Kırşehir Simya Koleji'nin Büyük Başarısı

EĞİTİM 21.07.2022 - 20:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özel Kırşehir Simya Koleji'nin Büyük Başarısı

Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi bu yıl ki YKS sınavında büyük başarı elde ederek eşit ağırlık alanında Kırşehir 1., 4. ve 5.'si çıkardı.Ayrıca sayısal alanında da ilk 25 bin sıralamasında 15 öğrenci yer aldığı bildirildi.

Hemen herkes başarılı olmak ister. Aileler çocuklarının, öğretmenler de öğrencilerinin başarılı olduğunu görmek ister. Bu nedenle öğrencilerin, üniversite sınavlarındaki başarısının kaynağı temelde okulda verilen verimli bir hazırlık sürecidir .Kırşehir'de 9,10,11,12. sınıf öğrencileri için eğitim veren Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarındaki başarısı ile adından söz ettirdi.   EŞİT AĞIRLIK 1., 4 ve 5.'Sİ , SAYISALDA İLK 25 BİNDE 15 ÖĞRENCİ   Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi Kurucusu Mahmut Sami Çelik , ''Bu başarıda emeği geçen başta Simya ailesi velilerimize, Kurumumuzdaki  öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kazanan Kırşehir, kazanan Türkiye oldu.Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamı dileriz.' ifadelerini kullanırken, Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük coşku yaşayan Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine, düzenledikleri törenle plaket ve ödüllerini takdim etti.  Eğitimde marka şehir olan Kırşehir’de eşit ağırlık bölümlerinde il 1. 4. Ve 5.si çıkarırken, sayısal bölümde ilk 25.000 de 15 öğrenci ile başarısını taçlandırdı.  
Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi bu yıl ki YKS sınavında büyük başarı elde ederek eşit ağırlık alanında Kırşehir 1., 4. ve 5.'si çıkardı.Ayrıca sayısal alanında da ilk 25 bin sıralamasında 15 öğrenci yer aldığı bildirildi.

Hemen herkes başarılı olmak ister. Aileler çocuklarının, öğretmenler de öğrencilerinin başarılı olduğunu görmek ister. Bu nedenle öğrencilerin, üniversite sınavlarındaki başarısının kaynağı temelde okulda verilen verimli bir hazırlık sürecidir .Kırşehir'de 9,10,11,12. sınıf öğrencileri için eğitim veren Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarındaki başarısı ile adından söz ettirdi.

 

EŞİT AĞIRLIK 1., 4 ve 5.'Sİ , SAYISALDA İLK 25 BİNDE 15 ÖĞRENCİ
 
Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi Kurucusu Mahmut Sami Çelik , ''Bu başarıda emeği geçen başta Simya ailesi velilerimize, Kurumumuzdaki  öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kazanan Kırşehir, kazanan Türkiye oldu.Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamı dileriz.' ifadelerini kullanırken, Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından büyük coşku yaşayan Özel Kırşehir Simya Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine, düzenledikleri törenle plaket ve ödüllerini takdim etti. 
Eğitimde marka şehir olan Kırşehir’de eşit ağırlık bölümlerinde il 1. 4. Ve 5.si çıkarırken, sayısal bölümde ilk 25.000 de 15 öğrenci ile başarısını taçlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.