Özel Aşıkpaşa Hastanesi Neden Randevu Veremiyor ?

SAĞLIK 01.06.2020 - 11:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özel Aşıkpaşa Hastanesi Neden Randevu Veremiyor ?

Kırşehir'in tek Özel Hastanesi olarak hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesinde yaşanan personel problemi nedeniyle birçok klinikte hizmet verilemiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi  ilan edilen özel hastaneler için 1 Haziran'dan itibaren esneklik getirilerek hasta kabul edebilecekleri belirtilmişti.1 Haziran'dan itibaren hasta kabul etmesi beklenen Aşıkpaşa Hastanesinden randevu talep eden vatandaşlara ise randevu verilemedi.Gerek 65 yaş üstü doktor sayısının fazla olması ve bunların ücretsiz izne ayırılması gerekse personelle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle birçok poliklinikte doktor olmaması nedeniyle randevu verilemediği anlaşıldı.Hastaneden Ortopedi ve Acil Servis dışında hizmet veren başka bir birim yok.Pandemi sürecinde ise negatif vakaların ve diğer birçok hastanın da burada tedavi olduğu biliniyor.     KADROMUZU TAMAMLAYARAK KIRŞEHİR'E HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ   Özel Aşıkpaşa Hastanesi yönetiminden konu ile ilgili yapılan açıklamada, hastanede çalışan doktorların yaş ortalamasının bir hayli fazla olması ve risk oluşturmamak adına bunların ücretsiz izne ayrıldığı belirtilirken , personelle yaşanan maddi anlaşmazlıklar da doğrulandı.Hastanedeki hekim kadrosunun tamamlanması için ilana çıkıldığını ve en kısa zamanda bu problemin halledileceğinin belirtildiği açıklamada , Kırşehir'e daha iyi hizmet verebilmek için gereken herşeyin yapıldığı ifade edildi.
Kırşehir'in tek Özel Hastanesi olarak hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesinde yaşanan personel problemi nedeniyle birçok klinikte hizmet verilemiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle pandemi  ilan edilen özel hastaneler için 1 Haziran'dan itibaren esneklik getirilerek hasta kabul edebilecekleri belirtilmişti.1 Haziran'dan itibaren hasta kabul etmesi beklenen Aşıkpaşa Hastanesinden randevu talep eden vatandaşlara ise randevu verilemedi.Gerek 65 yaş üstü doktor sayısının fazla olması ve bunların ücretsiz izne ayırılması gerekse personelle yaşanan anlaşmazlık nedeniyle birçok poliklinikte doktor olmaması nedeniyle randevu verilemediği anlaşıldı.Hastaneden Ortopedi ve Acil Servis dışında hizmet veren başka bir birim yok.Pandemi sürecinde ise negatif vakaların ve diğer birçok hastanın da burada tedavi olduğu biliniyor.

 

 

KADROMUZU TAMAMLAYARAK KIRŞEHİR'E HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Özel Aşıkpaşa Hastanesi yönetiminden konu ile ilgili yapılan açıklamada, hastanede çalışan doktorların yaş ortalamasının bir hayli fazla olması ve risk oluşturmamak adına bunların ücretsiz izne ayrıldığı belirtilirken , personelle yaşanan maddi anlaşmazlıklar da doğrulandı.Hastanedeki hekim kadrosunun tamamlanması için ilana çıkıldığını ve en kısa zamanda bu problemin halledileceğinin belirtildiği açıklamada , Kırşehir'e daha iyi hizmet verebilmek için gereken herşeyin yapıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.