Özel Aşık Paşa Hastanesi El Değiştirdi

SAĞLIK 12.02.2021 - 22:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özel Aşık Paşa Hastanesi El Değiştirdi

Kırşehir'de faaliyet gösteren ancak geçtiğimiz günlerde faaliyetleri askıya alınan Özel Aşıkpaşa Hastanesi el değiştirdi.

2009 yılında hizmete giren ve 35 yataklı binasında dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk, biyokimya, ortopedi, radyoloji, göz hastalıkları ve nöroloji  bölümleriyle hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesi son dönemde doktor yetersizliği ve personel problemleri nedeniyle zor günler geçiriyordu.Birçok polikliniği gerek pandemi gerekse ödeme yetersizliği nedeniyle kapanan hastanede sadece ortopedi ve aci servisi hizmet vermeye devam ediyordu.Ancak yönetmelikte belirtilen doktor sayısına ulaşamaması sonrasında Valilik kararıyla tüm faaliyetleri askıya alınan hastane el değiştirdi.   YÜZDE 67'LİK HİSSE YENİ SAHİBİNE GEÇTİ   Hastanenin yüzde 67'lik hissesine sahip olan Bilgen Yıldızhan , hisselerini yurt dışında yaşayan Musa Gül'e devretti.Böylece Hastanenin yeni sahibi de Musa Gül oldu.İlk etapta mevcut hastane binasında tadilat işlemleri başlatan Musa Gül'ün eksiklikleri giderdikten sonra doktor kadrosunu da  en kısa zamanda tamamlayarak hastaneyi tekrar Kırşehir Halkının hizmetine sunmayı hedefliyor.Belirlenen süre içerisinde eksikliklerin giderilmemesi durumunda ise hastane ruhsatı iptal edilecek. Musa Gül Hastanenin Çoğunluk Hisessini Alarak Yeni Sahibi Oldu  
Kırşehir'de faaliyet gösteren ancak geçtiğimiz günlerde faaliyetleri askıya alınan Özel Aşıkpaşa Hastanesi el değiştirdi.

2009 yılında hizmete giren ve 35 yataklı binasında dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk, biyokimya, ortopedi, radyoloji, göz hastalıkları ve nöroloji  bölümleriyle hizmet veren Özel Aşıkpaşa Hastanesi son dönemde doktor yetersizliği ve personel problemleri nedeniyle zor günler geçiriyordu.Birçok polikliniği gerek pandemi gerekse ödeme yetersizliği nedeniyle kapanan hastanede sadece ortopedi ve aci servisi hizmet vermeye devam ediyordu.Ancak yönetmelikte belirtilen doktor sayısına ulaşamaması sonrasında Valilik kararıyla tüm faaliyetleri askıya alınan hastane el değiştirdi.

 

YÜZDE 67'LİK HİSSE YENİ SAHİBİNE GEÇTİ

 

Hastanenin yüzde 67'lik hissesine sahip olan Bilgen Yıldızhan , hisselerini yurt dışında yaşayan Musa Gül'e devretti.Böylece Hastanenin yeni sahibi de Musa Gül oldu.İlk etapta mevcut hastane binasında tadilat işlemleri başlatan Musa Gül'ün eksiklikleri giderdikten sonra doktor kadrosunu da  en kısa zamanda tamamlayarak hastaneyi tekrar Kırşehir Halkının hizmetine sunmayı hedefliyor.Belirlenen süre içerisinde eksikliklerin giderilmemesi durumunda ise hastane ruhsatı iptal edilecek.

Musa Gül Hastanenin Çoğunluk Hisessini Alarak Yeni Sahibi Oldu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.