Özbağ TOKİ Konutlarına Rekor Başvuru , Talep Alımı Kapatıldı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2016 - 15:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ TOKİ Konutlarına Rekor Başvuru , Talep Alımı Kapatıldı !

21 Kasım tarihinde talep alınmaya başlanılan Özbağ Toki projesine rekor başvuru yapıldı.Proje talep bitim tarihinden 10 gün önce hedeflenenin 2 katı sayısına ulaştı. Daha önce Özbağ Belediye Başkanı'nın belirttiği sınır rakamı olan 700 talebi aşıldı.950 başvurunun yapıldığı Özbağ Toki Evleri projesi böylece talep alımına kapatıldı.Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay daha önce yaptığı açıklamada 700 talepten sonra talep alımını durduracaklarını belirtse de,vatandaşın yoğun talebini geri çevirmedi.500 konut olarak düşünülen proje böylece talep bitim tarihi olan 23 Aralık tarihinden önce düşünülenden 2 katı bir talep ile kapatılmış oldu.3 Alternatif bulunan projede, taleplerin neredeyse tamamına yakını 2+1 tarım tipi müstakil evlere yapıldı.2+1 tarım tipi mütakil konutların alıcıya maliyeti ise 127.000 TL olacak.Böylece Özbağ Belediyesi hedeflenen konut sayısının 2 katını talep bitim tarihine 10 gün kala gerçekleştirmiş oldu.
21 Kasım tarihinde talep alınmaya başlanılan Özbağ Toki projesine rekor başvuru yapıldı.Proje talep bitim tarihinden 10 gün önce hedeflenenin 2 katı sayısına ulaştı.

Daha önce Özbağ Belediye Başkanı'nın belirttiği sınır rakamı olan 700 talebi aşıldı.950 başvurunun yapıldığı Özbağ Toki Evleri projesi böylece talep alımına kapatıldı.Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay daha önce yaptığı açıklamada 700 talepten sonra talep alımını durduracaklarını belirtse de,vatandaşın yoğun talebini geri çevirmedi.500 konut olarak düşünülen proje böylece talep bitim tarihi olan 23 Aralık tarihinden önce düşünülenden 2 katı bir talep ile kapatılmış oldu.3 Alternatif bulunan projede, taleplerin neredeyse tamamına yakını 2+1 tarım tipi müstakil evlere yapıldı.2+1 tarım tipi mütakil konutların alıcıya maliyeti ise 127.000 TL olacak.Böylece Özbağ Belediyesi hedeflenen konut sayısının 2 katını talep bitim tarihine 10 gün kala gerçekleştirmiş oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.