Özbağ Halkı Direndi , Yıktırmadı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2017 - 11:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ Halkı Direndi , Yıktırmadı !

Özbağlılar,  Kasabalarında bulunan su bentlerinin yıkılmaması için iş makinalarına engel oldular ve yıktırmadılar. Kırşehir Belediyesi'nin aldığı kararla Kentpark ve Güzler parkının su götürmek için Kışlapınar Mahallesinde bulunan su bentlerinin yıkılmaya çalışıldığını belirten Özbağlılar, bentleri yıktırmayacaklarını ve yıkıma karşı direneceklerini belirtmişlerdi.Yıkım için Kırşehir'den ve şehir dışından gelen iş makinalarına engel olan Mahalleli yıkıma da engel oldu. Mahalle sakinleri konuyla ilgili , ''buradaki bentler 40 yıllık bentler, bu bentleri yıkıp Kırşehir'e su götürmeye çalışıyorlar. Ama bu durumda 1000 dönüm arazi susuz kalacak. Buraların mutlaka sulanması lazım. Bizim geçim kaynağımız burası, herkes bir şeyler ekip biçiyor. Biz bahçelerimizi ekmek için emek verdik, suyumuzu kesmesinler. Burada bostanlar bizim geçim kaynağımız bu şekilde yapmaları olmaz. Eğer suyu kesmeye çalışırlarsa karşılarında milleti görürler. Bu bendi yıksalar bile biz traktör ile bu suyu yine alacağız, meyvelerimizi sulamamız gerek. Bizim yapacağımız bir şey yok. Biz yıktırmayacağız, direneceğiz. Eğer Devlet yeşilliğe önem veriyorsa, buranında önemini görsünler.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bizim üzerimize oynamasın. Kentpark ve Güzler için bizi susuz, ekmeksiz aşsız bırakmasın   masada icraat yapmasın, gelsin burada yerinde incelesin. Vali Necati Şentürk her seferinde Kırşehir’in babasıyım diyor gelsin burada göstersin babalığını biz evimize ekmek götüremezsek bizim halimiz nice olur. Kimse iktidarlığını kullanıp vatandaşın üzerinden prim yapmasın'' açıklamalarında bulundu.    
Özbağlılar,  Kasabalarında bulunan su bentlerinin yıkılmaması için iş makinalarına engel oldular ve yıktırmadılar.

Kırşehir Belediyesi'nin aldığı kararla Kentpark ve Güzler parkının su götürmek için Kışlapınar Mahallesinde bulunan su bentlerinin yıkılmaya çalışıldığını belirten Özbağlılar, bentleri yıktırmayacaklarını ve yıkıma karşı direneceklerini belirtmişlerdi.Yıkım için Kırşehir'den ve şehir dışından gelen iş makinalarına engel olan Mahalleli yıkıma da engel oldu.

Mahalle sakinleri konuyla ilgili , ''buradaki bentler 40 yıllık bentler, bu bentleri yıkıp Kırşehir'e su götürmeye çalışıyorlar. Ama bu durumda 1000 dönüm arazi susuz kalacak. Buraların mutlaka sulanması lazım. Bizim geçim kaynağımız burası, herkes bir şeyler ekip biçiyor. Biz bahçelerimizi ekmek için emek verdik, suyumuzu kesmesinler. Burada bostanlar bizim geçim kaynağımız bu şekilde yapmaları olmaz. Eğer suyu kesmeye çalışırlarsa karşılarında milleti görürler. Bu bendi yıksalar bile biz traktör ile bu suyu yine alacağız, meyvelerimizi sulamamız gerek. Bizim yapacağımız bir şey yok. Biz yıktırmayacağız, direneceğiz. Eğer Devlet yeşilliğe önem veriyorsa, buranında önemini görsünler.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci bizim üzerimize oynamasın. Kentpark ve Güzler için bizi susuz, ekmeksiz aşsız bırakmasın   masada icraat yapmasın, gelsin burada yerinde incelesin. Vali Necati Şentürk her seferinde Kırşehir’in babasıyım diyor gelsin burada göstersin babalığını biz evimize ekmek götüremezsek bizim halimiz nice olur. Kimse iktidarlığını kullanıp vatandaşın üzerinden prim yapmasın'' açıklamalarında bulundu.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.