Özbağ'dan Mide Bulandıran Görüntüler

YAŞAM 02.07.2021 - 23:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ'dan Mide Bulandıran Görüntüler

Özbağ'da mide bulandıran görüntüler kameralara yansıdı.

  Yayın prensipleri gereği videoda seslere yer verilmedi Kırşehir'e bağlı Özbağ Beldesi'nde ırmağa oluk oluk kan aktığını gören vatandaşlar telefonları ile görüntüleri kaydederken bir yandan da kanın kaynağını aramaya başladılar.Bir süre sonra kanın çıktığı noktayı tespit eden vatandaşlar tıkanan kanalizasyon logarından oluk oluk kan aktığını belirlediler.    KESİMHANENİN ATIĞI KANALİZASYONU TIKADI   Söz konusu atıkların Özbağ'da kurulu olan Nidanur adlı kesimhaneye ait olduğu iddia edildi.Kesilen hayvanlara ait kan ve atıklar kanalizasyona verilince lögarlar tıkandı ve kanalizasyon patladı.Lögardan dışarıya fışkıran kanlar ise ırmağa akmaya başladı.Vatandaşlar görüntülerde çok kötü bir kokunun etrafa yayıldığını belirtirken yetkililerden bu duruma acil olarak çözüm üretilmesi gerektiğini belirttiler.   Lögardan akan kanlar adeta dereye dönüştü    
Özbağ'da mide bulandıran görüntüler kameralara yansıdı.

 

Yayın prensipleri gereği videoda seslere yer verilmedi

Kırşehir'e bağlı Özbağ Beldesi'nde ırmağa oluk oluk kan aktığını gören vatandaşlar telefonları ile görüntüleri kaydederken bir yandan da kanın kaynağını aramaya başladılar.Bir süre sonra kanın çıktığı noktayı tespit eden vatandaşlar tıkanan kanalizasyon logarından oluk oluk kan aktığını belirlediler. 

 

KESİMHANENİN ATIĞI KANALİZASYONU TIKADI

 

Söz konusu atıkların Özbağ'da kurulu olan Nidanur adlı kesimhaneye ait olduğu iddia edildi.Kesilen hayvanlara ait kan ve atıklar kanalizasyona verilince lögarlar tıkandı ve kanalizasyon patladı.Lögardan dışarıya fışkıran kanlar ise ırmağa akmaya başladı.Vatandaşlar görüntülerde çok kötü bir kokunun etrafa yayıldığını belirtirken yetkililerden bu duruma acil olarak çözüm üretilmesi gerektiğini belirttiler.

 

Lögardan akan kanlar adeta dereye dönüştü

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.