Özbağ'daki Cinayetin Zanlısı Yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 18:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ'daki Cinayetin Zanlısı Yakalandı

Kırşehir'de hayvan otlatma meselesi yüzünden tartıştığı komşusunu silahla vurarak öldürdüğü, oğlunu da yaraladığı iddia edilen şüpheli Ömer A. tutuklandı.  Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Özbağ kasabasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada komşusu Ömer Harman'ı (56) tabancayla vurarak öldürdüğü, oğlu Erkan Harman'ı ise yaraladığı iddiasıyla aranan Ömer A., dün gece Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bir yakınına ait evde yakalandı. Şüphelinin olayda kullandığı tabanca da attığı yol kenarında bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen Ömer A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırşehir'de hayvan otlatma meselesi yüzünden tartıştığı komşusunu silahla vurarak öldürdüğü, oğlunu da yaraladığı iddia edilen şüpheli Ömer A. tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Özbağ kasabasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada komşusu Ömer Harman'ı (56) tabancayla vurarak öldürdüğü, oğlu Erkan Harman'ı ise yaraladığı iddiasıyla aranan Ömer A., dün gece Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde bir yakınına ait evde yakalandı. Şüphelinin olayda kullandığı tabanca da attığı yol kenarında bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen Ömer A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.