Özbağ'da Su Krizi

GÜNDEM 21.07.2021 - 22:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ'da Su Krizi

Çirleme Festivali yapmaya hazırlanan Özbağ'da su kesintisi yaşanıyor.

Kırşehir Kamuoyunda ''Yeşil'' olarak nitelendirilen ve su kaynakları açısından oldukça zengin olan Özbağ'da su kesintisi yaşanıyor.Yaklaşık 1 haftadır su problemi yaşanan Özbağ'da Kurban Bayramı için tankerlerle depoya su taşındı ve bayramın ilk günü su verilse de  suların tekrar kesildiği ifade edildi.   Özbağ'da Su Sevkiyatı Böyle Görüntülendi   FESTİVAL DEĞİL SU İSTİYORUZ 23 Temmuz'da Çirleme Festivali yapılacak Özbağ'da yaşanan su kesintisi vatandaşı da kara kara düşündürüyor.Her bayramı susuz geçirmek zorunda mıyız diyen vatandaşlar Özbağ Belediyesine  , ''Hergün sular gelecek diye bekliyoruz.Yazın şu sıcakta susuzluk hak mı ? 2 yıldır yazın suyun aktığı gün sayılıdır.Çamaşır bulaşık birikti.Park bahçe istemiyoruz , festival istemiyoruz, çeşmelerimiz su aksın istiyoruz.'' diyerek tepki gösterdiler.      
Çirleme Festivali yapmaya hazırlanan Özbağ'da su kesintisi yaşanıyor.

Kırşehir Kamuoyunda ''Yeşil'' olarak nitelendirilen ve su kaynakları açısından oldukça zengin olan Özbağ'da su kesintisi yaşanıyor.Yaklaşık 1 haftadır su problemi yaşanan Özbağ'da Kurban Bayramı için tankerlerle depoya su taşındı ve bayramın ilk günü su verilse de  suların tekrar kesildiği ifade edildi.

 

Özbağ'da Su Sevkiyatı Böyle Görüntülendi

 

FESTİVAL DEĞİL SU İSTİYORUZ

23 Temmuz'da Çirleme Festivali yapılacak Özbağ'da yaşanan su kesintisi vatandaşı da kara kara düşündürüyor.Her bayramı susuz geçirmek zorunda mıyız diyen vatandaşlar Özbağ Belediyesine  , ''Hergün sular gelecek diye bekliyoruz.Yazın şu sıcakta susuzluk hak mı ? 2 yıldır yazın suyun aktığı gün sayılıdır.Çamaşır bulaşık birikti.Park bahçe istemiyoruz , festival istemiyoruz, çeşmelerimiz su aksın istiyoruz.'' diyerek tepki gösterdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.