Özbağ'da Feci Kaza : 3 Ölü 1 Yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2019 - 11:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Özbağ'da Feci Kaza : 3 Ölü 1 Yaralı

Kırşehir'de meydana gelen feci kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Olay Ankara-Kayseri karayolu Özbağ mevkiinde 10:30'da meydana geldi.Akçakent Belediyesinde görevli olduğu bildirilen Hacı Salih Çiçek'in kullandığı 40 AK 547 plakalı otomobil ile Kayseri yönünden gelen 38 H 2600 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otobüsün önünde metrelerce sürüklenen otomobil hurda yığınına döndü. Otomobil sürücüsü Çiçek ile oğlu Yasin (20) ve kızı Sedanur (18) Çiçek olay yerinde hayatını kaybetti. Çiçek'in yaralanan diğer kızı Merve Nur Çiçek (15) ise kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalere rağmen kurtarılamadı. Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'ın sekreteri olduğu öğrenilen Hacı Salih Çiçek'in, çocuklarıyla Kırşehir'e taziyeye giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. .Otobüste bulunan yolcular da ise herhangi bir can kaybı ya da yaralının bulunmadığı öğrenildi. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı. https://www.kirsehirhaberturk.com/kirsehiri-yasa-bogan-kaza.html

Kırşehir'de meydana gelen feci kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Olay Ankara-Kayseri karayolu Özbağ mevkiinde 10:30'da meydana geldi.Akçakent Belediyesinde görevli olduğu bildirilen Hacı Salih Çiçek'in kullandığı 40 AK 547 plakalı otomobil ile Kayseri yönünden gelen 38 H 2600 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otobüsün önünde metrelerce sürüklenen otomobil hurda yığınına döndü.

Otomobil sürücüsü Çiçek ile oğlu Yasin (20) ve kızı Sedanur (18) Çiçek olay yerinde hayatını kaybetti. Çiçek'in yaralanan diğer kızı Merve Nur Çiçek (15) ise kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalere rağmen kurtarılamadı. Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç'ın sekreteri olduğu öğrenilen Hacı Salih Çiçek'in, çocuklarıyla Kırşehir'e taziyeye giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi. .Otobüste bulunan yolcular da ise herhangi bir can kaybı ya da yaralının bulunmadığı öğrenildi. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.

https://www.kirsehirhaberturk.com/kirsehiri-yasa-bogan-kaza.html
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.