Oturduğu Evde Yangın Çıkardı

GÜNDEM 20.09.2022 - 20:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Oturduğu Evde Yangın Çıkardı

Olay Yenice Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'ndaki 6 katlı binanın 3. katında meydana geldi.İddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan A.B (58) isimli vatandaş, oturduğu evde yangın çıkardı.A.B'nin daha sonra evin balkonuna çıkarak olan biteni izlediği öne sürüldü. Çıkan yangının ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.İtfaiye ekipleri,yanan dairedeki A.B ile birlikte yan ve üst katlarda bulunan 5 kişiyi tahliye etti.Ekiplerin müdahelesi ile yangın büyümeden söndürülürken dumandan etkilenen 6 kişiye ambulansta müdahale edildi.    

Olay Yenice Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'ndaki 6 katlı binanın 3. katında meydana geldi.İddiaya göre akli dengesi yerinde olmayan A.B (58) isimli vatandaş, oturduğu evde yangın çıkardı.A.B'nin daha sonra evin balkonuna çıkarak olan biteni izlediği öne sürüldü.

Çıkan yangının ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.İtfaiye ekipleri,yanan dairedeki A.B ile birlikte yan ve üst katlarda bulunan 5 kişiyi tahliye etti.Ekiplerin müdahelesi ile yangın büyümeden söndürülürken dumandan etkilenen 6 kişiye ambulansta müdahale edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.