Otomobilde Patlama : 4 Yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2017 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Otomobilde Patlama : 4 Yaralı

Kaman'da, askere gitmeye hazırlanan Okyay Ç. (20) ile arkadaşları Cihat Emir K, Adem A. ve İbrahim B, 40 KF 709 plakalı LPG'li otomobille dolaşmaya çıktı. Edinilen bilgiye göre araç kullandıkları sırada arka koltukta oturan gençlerden birisi sigarasını yakmak için çakmağı ateşlediği sırada patlama yaşandı. Araç camlarının patladığı olayda gençlerin elbiseleri tutuştu ve dördünün de elleri ve yüzlerinde ciddi derecede yanık oluştu. Meydana gelen olayda yaralanan gençler önce Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından da Ankara'ya sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis LPG tankındaki sızıntıya bağlı olarak gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Kaman'da, askere gitmeye hazırlanan Okyay Ç. (20) ile arkadaşları Cihat Emir K, Adem A. ve İbrahim B, 40 KF 709 plakalı LPG'li otomobille dolaşmaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre araç kullandıkları sırada arka koltukta oturan gençlerden birisi sigarasını yakmak için çakmağı ateşlediği sırada patlama yaşandı.

Araç camlarının patladığı olayda gençlerin elbiseleri tutuştu ve dördünün de elleri ve yüzlerinde ciddi derecede yanık oluştu.

Meydana gelen olayda yaralanan gençler önce Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine ardından da Ankara'ya sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis LPG tankındaki sızıntıya bağlı olarak gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.