Otobüs Bileti Fiyatlarına ''Bayram'' Zammı

EKONOMİ 28.04.2022 - 12:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Otobüs Bileti Fiyatlarına ''Bayram'' Zammı

Artan akaryakıt fiyatları ile birlikte otobüs biletleri de uçuşa geçmişti ancak düşmeye başlayan akaryakıt fiyatlarının aksine otobüs firmalarının bayram öncesi biletlere zam yaptığı belirlendi.

Doların TL karşısında rekor değer kazanması ve sonrasında Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte petrol fiyatlarındaki yükseliş sonucu akaryakıt fiyatları da 2,5 kat düzeyinde artmıştı.Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle ulaşım hizmetleri veren firmalar da zam yapmıştı.Şehirlerarası taşımacılık yapan firmalar akaryakıt artışlarını bilet fiyatlarına yansıtmıştı.Ancak petrol fiyatlarındaki gerileme ile birlikte akaryakıt fiyatlarının artmamasına rağmen otobüs firmaları Ramazan Bayramı öncesi bilet fiyatlarına yine zam yaptılar.   ANKARA-KIRŞEHİR 150 TL OLDU Ramazan Bayramını fırsat bilen otobüs firmaları akaryakıt fiyatlarındaki düşüşe rağmen otobüs bileti fiyatlarına zam yaptı.Daha önce 120 TL olan Ankara-Kırşehir seferleri 150 TL'ye yükselirken, 280 TL olan İstanbul-Kırşehir seferleri 320 TL'ye, yine 280 TL olan Kırşehir-İzmir seferleri de 330 TL düzeyine yükseldi.Kırşehir-Kayseri seferleri ise ortalama 100 TL seviyesinde.Yine Kırşehir Antalya seferleri de 300 TL'ye yükselmiş durumda.
Artan akaryakıt fiyatları ile birlikte otobüs biletleri de uçuşa geçmişti ancak düşmeye başlayan akaryakıt fiyatlarının aksine otobüs firmalarının bayram öncesi biletlere zam yaptığı belirlendi.

Doların TL karşısında rekor değer kazanması ve sonrasında Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte petrol fiyatlarındaki yükseliş sonucu akaryakıt fiyatları da 2,5 kat düzeyinde artmıştı.Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle ulaşım hizmetleri veren firmalar da zam yapmıştı.Şehirlerarası taşımacılık yapan firmalar akaryakıt artışlarını bilet fiyatlarına yansıtmıştı.Ancak petrol fiyatlarındaki gerileme ile birlikte akaryakıt fiyatlarının artmamasına rağmen otobüs firmaları Ramazan Bayramı öncesi bilet fiyatlarına yine zam yaptılar.

 

ANKARA-KIRŞEHİR 150 TL OLDU

Ramazan Bayramını fırsat bilen otobüs firmaları akaryakıt fiyatlarındaki düşüşe rağmen otobüs bileti fiyatlarına zam yaptı.Daha önce 120 TL olan Ankara-Kırşehir seferleri 150 TL'ye yükselirken, 280 TL olan İstanbul-Kırşehir seferleri 320 TL'ye, yine 280 TL olan Kırşehir-İzmir seferleri de 330 TL düzeyine yükseldi.Kırşehir-Kayseri seferleri ise ortalama 100 TL seviyesinde.Yine Kırşehir Antalya seferleri de 300 TL'ye yükselmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.