Oto Galerici Dolandırılıcığına 4 Tutuklama

ASAYİŞ 11.06.2021 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Oto Galerici Dolandırılıcığına 4 Tutuklama

Araç ilanı veren vatandaşları Kırşehir'e çağırarak dolanıran çeteye yönelik farklı illerde yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Daha önce Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği oto galerici dolandırıcılığı ile ilgili Kırşehir KOM şube ekipleri çalışma başlattı.Niğde, Kırıkkale, Yozgat, Aksaray, Nevşehir ve Ankara'da internet üzerinden araç satış ilanı veren vatandaşlarla irtibata geçerek Kırşehir'e çağıran ve anlaştıkları bedelin bir kısmını ödeyip kalan kısmı ile ilgili ''problem çıktı'' diyerek vatandaşları dolandıran çeteye yönelik çalışma başlatıldı.      3 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda C.T., S.G., H.Ç., D.C.Y., AA., M.S., T.D., ve K.T., adlı şüpheliler ikametlerinde göz altına alındı. Şüphelilerin eve ve araçlarında yapılan aramalarda; çok sayıda çek, pala, fişek, sahte plaka, araç satış sözleşmesi, mukavele, poliçe, para transferini gösterir ATM, havale fişleri ve not kağıtları ele geçirildi.     İfadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.   Daha önce Niğde'den gazetemize ulaşan vatandaşlar dolandırıldıklarını açıklamışlardı.Benzer şekilde iç anadolu bölgesinde çok sayıda vatandaşın da aynı çete tarafından dolandırıldığı ortaya çıkmıştı.
Araç ilanı veren vatandaşları Kırşehir'e çağırarak dolanıran çeteye yönelik farklı illerde yürütülen çalışmalarda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

Daha önce Kırşehir Haber Türk'ün gündeme getirdiği oto galerici dolandırıcılığı ile ilgili Kırşehir KOM şube ekipleri çalışma başlattı.Niğde, Kırıkkale, Yozgat, Aksaray, Nevşehir ve Ankara'da internet üzerinden araç satış ilanı veren vatandaşlarla irtibata geçerek Kırşehir'e çağıran ve anlaştıkları bedelin bir kısmını ödeyip kalan kısmı ile ilgili ''problem çıktı'' diyerek vatandaşları dolandıran çeteye yönelik çalışma başlatıldı.

 

 

 3 farklı ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda C.T., S.G., H.Ç., D.C.Y., AA., M.S., T.D., ve K.T., adlı şüpheliler ikametlerinde göz altına alındı. Şüphelilerin eve ve araçlarında yapılan aramalarda; çok sayıda çek, pala, fişek, sahte plaka, araç satış sözleşmesi, mukavele, poliçe, para transferini gösterir ATM, havale fişleri ve not kağıtları ele geçirildi.

 

 

İfadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

 

Daha önce Niğde'den gazetemize ulaşan vatandaşlar dolandırıldıklarını açıklamışlardı.Benzer şekilde iç anadolu bölgesinde çok sayıda vatandaşın da aynı çete tarafından dolandırıldığı ortaya çıkmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.