Osmanlı Tulumbacısı Kırşehir'de Kaliteyi Arttıracak !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2016 - 09:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Osmanlı Tulumbacısı Kırşehir'de Kaliteyi Arttıracak !

Kırşehir'de her geçen gün kaliteli mekanlar açılmaya devam ediyor.Osmanlı Tulumbacısı, Kırşehir'de ki tatlıcı kalitesini yukarı çekeceğe benziyor. İnsanların tatlı yerken en çok korktuğu şey ise mideye zararlı olması.Bir tatlı eğer trans yağ ve glikoz içeriyorsa midenize oturur ve mideniz yanmaya başlar. Osmanlı tulumbacısını önemli kılan belki de en önemli şey, ürünlerin tamamen sağlıklı bir şekilde üretilmesi.Glikoz ve donmuş trans yağlar kesinlikle kullanılmıyor.Tatlıyı yerken bunu hemen hissediyorsunuz.Osmnalı Tulumbacısındaki tatlılar kesinlikle sizi kesmiyor.Mesela tulumbalar yağsız fritözde kızartılıyor yani sıfır yağ var.Halis keçi sütünden ürettiği dondurmayı doktorlar çölyak hastalarına bile tavsiye ediyor.Bilen bilir çölyak hastaları herşeyi yiyemez kendisi için özel olarak üretilen ürünleri tüketebiliyor. Osmanlı Tulumbacısı ismine aldanmayın.Tatlıcıdan öte adeta bir lezzet durağı olan Osmanlı Tulumbacısında yok yok... Cevizli,frambuazlı,çikolatalı ve Antep fıstıklı olmak üzere tam 4 çeşit baklava bulunuyor.Kadayıf ve dondurma ile birlikte , kahve ve kahvaltı hizmeti de veriliyor.Tatlıcının ismini aldığı Tulumbalara gelince, tam 8 çeşit tulumba mevcut ; Antep Fıstıklı,çikolatalı,frambuazlı,kahveli,karamelli,portakallı,sade ve tarçınlı... Mekan o kadar ilgi görmüş ki , şimdiden Ramazan da müşterileri siparişlerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için destek noktası bile oluşturmaya başlamış.Kırşehir'de sağlıklı tulumba ve tatlı yemek isteyenler mutlaka ziyaret etsin.
Kırşehir'de her geçen gün kaliteli mekanlar açılmaya devam ediyor.Osmanlı Tulumbacısı, Kırşehir'de ki tatlıcı kalitesini yukarı çekeceğe benziyor. İnsanların tatlı yerken en çok korktuğu şey ise mideye zararlı olması.Bir tatlı eğer trans yağ ve glikoz içeriyorsa midenize oturur ve mideniz yanmaya başlar.

Osmanlı tulumbacısını önemli kılan belki de en önemli şey, ürünlerin tamamen sağlıklı bir şekilde üretilmesi.Glikoz ve donmuş trans yağlar kesinlikle kullanılmıyor.Tatlıyı yerken bunu hemen hissediyorsunuz.Osmnalı Tulumbacısındaki tatlılar kesinlikle sizi kesmiyor.Mesela tulumbalar yağsız fritözde kızartılıyor yani sıfır yağ var.Halis keçi sütünden ürettiği dondurmayı doktorlar çölyak hastalarına bile tavsiye ediyor.Bilen bilir çölyak hastaları herşeyi yiyemez kendisi için özel olarak üretilen ürünleri tüketebiliyor.

Osmanlı Tulumbacısı ismine aldanmayın.Tatlıcıdan öte adeta bir lezzet durağı olan Osmanlı Tulumbacısında yok yok... Cevizli,frambuazlı,çikolatalı ve Antep fıstıklı olmak üzere tam 4 çeşit baklava bulunuyor.Kadayıf ve dondurma ile birlikte , kahve ve kahvaltı hizmeti de veriliyor.Tatlıcının ismini aldığı Tulumbalara gelince, tam 8 çeşit tulumba mevcut ; Antep Fıstıklı,çikolatalı,frambuazlı,kahveli,karamelli,portakallı,sade ve tarçınlı...

Mekan o kadar ilgi görmüş ki , şimdiden Ramazan da müşterileri siparişlerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için destek noktası bile oluşturmaya başlamış.Kırşehir'de sağlıklı tulumba ve tatlı yemek isteyenler mutlaka ziyaret etsin.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.