Ortaköy Belediye Başkanı Yunus Emre Türbesinde Poz Verdi

SİYASET 09.08.2022 - 19:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ortaköy Belediye Başkanı Yunus Emre Türbesinde Poz Verdi

Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ulupınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Ziyarettepe'de bulunan Yunus Emre Türbesi'nde poz verdi.

Kırşehir'in Ulupınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Ziyarettepe'deki Yunus Emre Türbesi'nde Aksaray İl Özel İdaresi tarafından 10 Milyon TL'lik proje çalışması başlatılmıştı.Çalışma kapsamında daha önce Kırşehir'e ait olan bütün tabela ve isimlikler kaldırılarak yerlerine Aksaray Valiliği ibareleri konuldu.Böylece Yunus Emre Türbesi Aksaray'a ait imajı veriliyor.Halbuki her yıl dönüşümlü olarak Kırşehir Valiliği ve Aksaray Valiliği tarafından dönüşümlü olarak Yunus Emre'yi anma etkinliği düzenleniyor.   YUNUS EMRE TÜRBESİNİN PENCERESİNDE POZ VERDİ Öte yandan Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir tepki çeken bir harekette bulundu.Yunus Emre Türbesi'nin pencere kısmında sol bacağını pencere denizliğine ata Özdemir sağ bacağını ise aşağıya salarak, gözünde güneş gözlüğü ile oturur vaziyette poz verdi.Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir'in bu pozu büyük eleştiri konusu oldu.  
Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Ulupınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Ziyarettepe'de bulunan Yunus Emre Türbesi'nde poz verdi.

Kırşehir'in Ulupınar Köyü sınırları içerisinde bulunan Ziyarettepe'deki Yunus Emre Türbesi'nde Aksaray İl Özel İdaresi tarafından 10 Milyon TL'lik proje çalışması başlatılmıştı.Çalışma kapsamında daha önce Kırşehir'e ait olan bütün tabela ve isimlikler kaldırılarak yerlerine Aksaray Valiliği ibareleri konuldu.Böylece Yunus Emre Türbesi Aksaray'a ait imajı veriliyor.Halbuki her yıl dönüşümlü olarak Kırşehir Valiliği ve Aksaray Valiliği tarafından dönüşümlü olarak Yunus Emre'yi anma etkinliği düzenleniyor.

 

YUNUS EMRE TÜRBESİNİN PENCERESİNDE POZ VERDİ

Öte yandan Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir tepki çeken bir harekette bulundu.Yunus Emre Türbesi'nin pencere kısmında sol bacağını pencere denizliğine ata Özdemir sağ bacağını ise aşağıya salarak, gözünde güneş gözlüğü ile oturur vaziyette poz verdi.Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir'in bu pozu büyük eleştiri konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.